nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Hirdetések augusztus 21. oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Hirdetések augusztus 21.
Hirdetések Süttő, Piszke, Lábatlan és Sárisáp templomaiban 2011. augusztus 21. Évközi XXI. vasárnap

„Neked adom a mennyek országa kulcsait. Amit megkötsz a földön, a mennyben is meg lesz kötve, s amit feloldasz a földön, a mennyben is fel lesz oldva."' „/ Mt 16,19/

- Az ünnepekben gazdag hét után lassan az előttünk álló munkára figyelünk. Kérjük Urunk segítségét, hogy a tanárok, az ifjúság és a gyerekek jó lendülettel kezdjenek az új munkaévben. A felnőtt-hittanos, illetve a hitoktatás rendje szeptember folyamán alakul ki.
- Megköszönjük az Úrnak a szolgálat lelkületét, s a 'Jótevőkért' végzett Szentmisén ( 21-én, ½ 10 óra ) a saját jótevőinkre is gondolunk.
- Sárisápon a Szentmiséken kívül reggeli áhítaton imádkozhatunk közösen, hétfőn és szerdán reggel 7 órakor.
- Kedden Piszkén tartunk hittanos napot. Reggel 8 órakor Szentmisével kezdjük együttlétünket, és délután 4 órakor zárjuk az alkalmat. Jelentkezni most, a Szentmisék után lehet.
- A szeptemberi imaszándékokat már most gyűjtjük. Személyesen, vagy villámlevélben jelölhetjük azokat a szándékainkat, melyekre szeretnénk, ha plébániáinkról többen is imádkoznának. Példákat a korábbi hónapokról találhatunk a világhálós naplóban (http://szentlipot.blogspot.com/).
- A Nagy Szent Gergely Imaszövetséghez bátran csatlakozhatunk. Ennek leírását a hirdető asztalkán találjuk. Ugyancsak találunk itt 'Szeretet' újságot, melyet szívesen hozunk igény esetén.
- Jövő vasárnap adunk hálát a terménybetakarításért. Hozzunk magunkkal kertjeink gyümölcseiből jelképes mennyiséget, hogy azokat a Szentmisék végén meg tudjam áldani. Szentírás vasárnapján majd a Szentírások megáldására kerül sor.
- Az előttünk álló négy hét liturgikus rendjét ugyancsak hátul találjuk az asztalkán.

Kopogtatóba naptár (pdf)


[ 2011.08.19. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-