nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Hirdetések augusztus 5. oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Hirdetések augusztus 5.
Hirdetések Süttő, Piszke és Lábatlan templomaiban 2012. augusztus 05. Évközi XVIII. vasárnap. Imaszándékok-augusztus

"Én vagyok az élet kenyere" /Jn 6,35/

A héten 7-én, kedden, Piszkén várjuk a gyerekeket a hittanos napra. Szokás szerint reggel 8 órakor Szentmisével kezdünk, és délután 3 óráig tartjuk a foglalkozást.

Pénteken, azaz 10-én nyári Fehi-Bóra lesz este 7 órától, ugyancsak Piszkén.

E héten is épültünk a testvérek templomaink tisztaságáért, közösségi tereink, udvaraink szépítéséért végzett munkáján, áldozatkészségén. Adjon az Úr erőt, hogy minél többen tudjunk e szép munkákba bekapcsolódni. Segítő szándékunkat Gondnokaink, Sekrestyéseink fogják össze.

Az augusztusra írt imaszándékokat alább és a túloldalon olvashatjuk.

Tájékozódhatunk még a kitett szórólapról, a kihelyezett plakátokról, illetve a világhálón a napló (http://szentlipot.blogspot.com/)
a képtár (https://picasaweb.google.com/szentlipot)
és a naptár (http://www.google.com/calendar/embed?src=szentlipot 40gmail.com&ctz=Europe/Budapest) lehetőségeken keresztül.

Szentatya 2012. augusztusi imaszándékai:
Általános imaszándék: hogy a börtönben fogvatartottak az igazságosság és az emberi méltóság szerinti bánásmódban részesüljenek.
Missziós imaszándék: Krisztus ifjú tanúi, hogy a Krisztus követésére meghívott fiatalok készséggel hirdessék az Evangéliumot és tegyenek róla tanúságot a föld végső határáig.
Erdő Péter bíboros atya 2012. augusztusi imaszándéka:
Hogy közösségeink életét ne a féktelen emberi önzés, hanem a bölcs és türelmes szeretet irányítsa.
Plébániai imaszándékok 2012. augusztusban:
Azért, hogy az olimpiai játékok lelkesítsék a gyermekeket és fiatalokat a sportra, a rendszeres testmozgásra, és ennek szükségét minél több szülő felismerje. - A szentségek nélkül megholtakért, és a súlyos betegek hozzátartozóiért, hogy betegeik testi szükségein túl a lélek szükségét is lássák. - Az új állomáshelyre került, új feladatot kapott papokért és új közösségeikért, hogy mihamarább kialakuljon köztük a bizalomteljes kapcsolat.
Lábatlanról érkezett: K. J.: Élő és elhunyt nagyszülőkért. – Hogy Szt. István és Szt. Ilona közbenjárására erősödjenek és formálódjanak egyházközségeink. – Munkatársakért. B.G.-né: A Celldömölkre induló zarándokcsoportért, hogy testi-lelki erővel megáldva érkezzenek és térjenek vissza.
Süttőről érkezett: E. Jné.: Özvegy kishúgomért, hogy könnyebben boldoguljon, és enyhüljön a fájdalma. – Gyermekeimért, hogy sikerüljön a lakásfelújításuk, ill. építkezésük. – Hálából az édes kis unokámért. B. I.: Egy súlyos beteg testvérünkért, Isten akarata szerinti gyógyulásáért és Családjáért. – Azért, hogy a gyerekek és az ifjúság hasznosan töltse a szünidőt, és lelkileg feltöltődve kezdjék az új tanévet.
Pestszentlőrincről érkezett: T-né H. K.: Családom testi-lelki egészségéért, különösen is V.-ért, akinek a hónap végén lesz a műtéte. - A lelkigyakorlatért, hogy tényleg Isten szóljon mindenkihez és "beszéljen a szívére". - Az életgyónásomért, az államvizsgám sikeréért, a lelki sebek gyógyulásáért. - Cs. É.: Gyermekem testi lelki egészségéért, gyógyulásáért, hálából felvételijének sikeréért. B.B.: Nagyszüleim egészségéért; e hónapban születésnapjukat ünneplő családtagjaimért; a hivatásukat keresőkért. - D.E.: Családomért, különösen papáért és öcsiért; a munkámban való helytállásért; hazámért és az egészségügyért; a házasságra készülőkért és az egyedülállókért, hogy társukat megleljék.

[ 2012.08.06. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-