nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Hirdetések december 11. oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Hirdetések december 11.
Hirdetések Süttő, Piszke, Lábatlan és Sárisáp templomaiban 2011.december 11. Advent III., 'Gaudete' vasárnapja

"Én csak vízzel keresztelek. De köztetek áll az, akit nem ismertek, ''/ Jn 1,26/

Örömmel láttuk a Karitász Munkatársak buzgóságát a lábatlani adventi vásáron, az EU-s élelemcsomagok süttői kiosztásánál, az idősek ünnepek előtti látogatásánál mindhárom plébánián. Ma, a Szentmisék után templomainkban a jótékonysági gyertya megváltásával támogathatjuk munkájukat, illetve délután Süttőn vehetünk részt adventi vásáron az 'Udvarházban'.

A hátul elhelyezett lapokon jelezzük a katolikus lapokra való előfizetési szándékunkat.

A papnövendékekre gondolva december 20-ig gyűjtjük az adományokat és a süteményeket, hogy majd megfelelően továbbítani tudjuk azokat.

Ugyancsak hátul helyezhetjük el a templomaink díszítésére szánt adományainkat.

Dicséretes a gyermekek készülete a pásztorjátékokra csakúgy, mint a fiatalok által az időseknek időseknek készített igekártyák ajándékozása.

A közösségi alkalmakat alább, a decemberi imaszándékokat a hirdetés végén olvashatjuk.


Közösségi alkalmak

Hétfő Süttő 12. 18 óra - Kisközösségi 19. 18 óra – Felnőtt hittan
Csütörtök Sárisáp 15. 18 óra – Felnőtt-hittan 22. --
Péntek Piszke 16. 18 óra – Felnőtt-hittan 23. --
Szombat Piszke 17. 19 óra – Ifjúsági 26. --

Szentatya 2011. decemberi imaszándékai:
Általános imaszándék: hogy a Föld népei, egymás megismerése és kölcsönös tisztelete által, harmóniában és békében növekedjenek.
Missziós imaszándék: hogy a gyermekek és a fiatalok az Evangélium hírnökei legyenek, és hogy méltóságukat mindig tiszteletben tartsák és megóvják őket minden erőszaktól és kizsákmányolástól.

Erdő Péter bíboros atya 2011. decemberi imaszándéka:
Hogy a Szent Család pártfogó szeretete adjon bátorságot a fiataloknak a gyerekek vállalásához és szeretetben való neveléséhez.
Plébániai imaszándékok 2011. decemberben:
Lábatlanról érkezett: Az Egyiptomban történt választások utáni vallásszabadság és társadalmi béke megőrzéséért. – A környezetünkben élő gyermekekért való felelősségtudatunk megőrzéséért és növekedéséért. – A média megtisztulásáért, és mindannyiunk, de különösen a gyermekek és fiatalok annak káros hatásaitól való megszabadulásáért, megóvásáért. – Azokért az idős és beteg emberekért, akik egyedül készülnek Urunk Születésének Ünnepét eltölteni. – Az adventi és karácsonyi ünnepkör valódi tartalmának és értékének újrafelfedezéséért.

Tájékozódhatunk még a kitett szórólapról, a kihelyezett plakátokról, illetve a világhálón a napló (http://szentlipot.blogspot.com/)
a képtár (https://picasaweb.google.com/szentlipot) és a
naptár (http://www.google.com/calendar/embed?src=szentlipot%40gmail.com&ctz=Europe/Budapest) lehetőségeken keresztül.


[ 2011.12.12. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-