nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Hirdetések december 2. oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Hirdetések december 2.
Hirdetések Süttő, Piszke és Lábatlan templomaiban - 2012. december 02. Advent I. vasárnapja

"Vigyázzatok, nehogy elnehezedjék szívetek..." /Lk21,34/

Megkezdődött az új egyházi esztendő. Legyen ez mindannyiunk életében lelki gyümölcsöket gazdagon termő!

Ebben segítenek a hátul található adventi naptárak, a szentgyónásra való felkészülést segítő lelki tükrök, valamint a hajnali Szentmisék kedden Piszkén, csütörtökön Süttőn, reggel 6 órakor.

Múlt héten a Katolikus Szeretetszolgálat céljaira mintegy 37,000 Ft-ot gyűjtöttünk a három templomból a testvérek jóvoltából.

Mához egy hétre, december 9-én vasárnap a plébániai munkatársaknak kínálkozik nagyszerű lehetőség töltekezni a szokásos adventi lelki délutánon, Péliföldszentkereszten, 15:30-tól 18:00-ig, ahol adventi szentgyónásunkat is elvégezhetjük.

December tervezett eseményeit a túloldali naptárban szemlélhetjük. Az imaszándékokat a héten gyűjtöm, a jövő heti hirdetésben közzéteszem.

Tájékozódhatunk még a kitett szórólapról, a kihelyezett plakátokról, illetve a világhálón a napló (http://szentlipot.blogspot.com/)
a képtár (https://picasaweb.google.com/szentlipot) és a naptár (http://www.google.com/calendar/embed?src=szentlipot 40gmail.com&ctz=Europe/Budapest) lehetőségeken keresztül.

A hirdetések letölthető formában

Adventi készület 2012-ben

„Nem előállítanunk kell magunkban az isteni életet, csak engedni, hogy megszülessék bennünk, nem megvalósítani a tökéletes istengyermekséget, csak segíteni kibontakozását, s nem kiérdemelni a dicsőséget, de elfogadni Isten kezéből.“


[ 2012.12.03. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-