nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Hirdetések december 9. oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Hirdetések december 9.
Hirdetések Süttő, Piszke és Lábatlan templomaiban - 2012. december 09. Advent II. vasárnapja

"Készítsetek utat a pusztában az Úrnak, egyengessétek Istenünk ösvényét a sivatagon át. /Iz 40,3/

Az ünnepi készületben segítenek a hátul található adventi naptárak, a szentgyónásra való felkészülést segítő lelki tükrök, valamint a hajnali Szentmisék kedden Piszkén, csütörtökön Süttőn, reggel 6 órakor.

Ma délután, december 9-én kerül sor a plébániai munkatársak lelki töltekezésére, Péliföldszentkereszten, 15:30-tól 18:00-ig. Itt adventi szentgyónásunkat is elvégezhetjük.

Ugyancsak ma nyílik lehetőségünk, hogy a település adventi vásárán a Karitász sátrához is kilátogassunk, illetve azt ismerőseink figyelmébe ajánljuk.

A héten hétfőn Süttőn, pénteken Piszkén várom a testvéreket felnőtthittanra.

Szentmisék, ha a munkahelyünk akadályozna...


Események–2012 december 10 - 23-ig

Szentatya 2012. decemberi imaszándékai:
Általános imaszándék: hogy a világon otthontalanul vándorlók nagylelkű és hiteles szeretettel teljes befogadást nyerjenek – különösen a keresztény közösségekben.
Missziós imaszándék: Krisztusért, minden ember világosságáért: hogy Krisztus a Betlehembe vezető fény ragyogásával mutatkozzék meg minden ember előtt, amely Egyházának arcában tükröződik vissza.
Erdő Péter bíboros atya 2012. decemberi imaszándéka:
Hogy a hívő emberek szeretettel adják tovább az evangélium örömhírét saját családjukban, különösen a közös imádság és legnagyobb vallási ünnepeink otthoni előkészítése és átélése terén. – Hogy a katolikus családok a karácsonyfa alatt 'Betlehemet' is állítsanak, szenteste pedig olvassák fel Jézus születésének történetét, közösen imádkozzanak és énekeljenek.

Plébániai imaszándékok 2012. decemberben: Azért, hogy az egyházi fenntartású iskolába induló diákjaink – akik javarészt most kérnek lelkipásztori ajánlást - ne távolodjanak el plébániájuktól, ha pedig a plébániával közösséget korábban nem vállalt diákok kerülnek ilyen intézménybe, itthon is otthonra találjanak.

Lábatlanról érkezett: Gné K. J.: Hogy az ádventi szent időt jól használjuk fel, és méltóképp tudjuk fogadni a Messiást. – Családunk új tagjaiért. – Fiaimért. – Főiskolákon, egyetemeken vizsgázókért. – Műtét utáni gyógyulásért. – Azokért, akik a családjuk mellett az elhagyatottakra, magányosokra, hajléktalanokra is gondot viselnek az ünnepek alatt.
P. Mné E.: Azért, hogy a Hit évében a családokban, különösen az ünnepi együttlétek alkalmával Jézus személye, műve, az üdvösség dolgai is szóba kerüljenek, és e beszélgetések által mindannyiunk hite növekedjék.
Pestszentlőrincről érkezett: Cs.É.: Gyermekem egészségéért, szorgalmáért, vizsgái sikeres teljesítéséért; plébániánk békéjéért.
D.E.: nagymamiért; családomért; papa lelki üdvéért; a munkában való helytállásért; türelemért; társukat keresőkért; egy ismerősömért, hogy sikerüljön a forgalmi vizsgája.
B.B.: a vállalt feladatok teljesítéséért; vizsgák sikeréért; vizsgázókért; nehéz helyzetben levő csoporttársakért; nagyszülők egészségéért; azért, hogy a vizsgákra való tanulás mellett ne szoruljon háttérbe a karácsony ünnepére való felkészülés.


[ 2012.12.10. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-