nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Hirdetések, egyházi naptár május 27. oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Hirdetések, egyházi naptár május 27.
Hirdetések Süttő, Piszke, Lábatlan és Sárisáp templomaiban 2012. május 27. Pünkösdvasárnap, a Szentlélek Úristen eljövetele

"Vegyétek a Szentlelket! Akinek megbocsátjátok bűneit, az bocsánatot nyer, s akinek megtartjátok, az bűnben marad." /Jn 20,22-23/

A héten még csütörtökig lesz alkalmunk a Szűz Anyát közösen köszönteni. Ennek rendjét a lenti táblázat mutatja. Köszönet mindenkinek, aki buzgón bekapcsolódott, szolgált ezeken az alkalmakon.

Emlékezve Egyházunk kérésére, jövő vasárnapig végezhetjük el húsvéti szentgyónásunkat, szentáldozásunkat. Ne feledjük, ennek elmulasztása önmagában is szeretetlenség, bűn. A bűnbánat tartás, illetve lelki áldozás azok számára is lehetőség, akik sajátos helyzetük miatt nem járulhatnak a Szentségekhez.

Várom a júniusi imaszándékokat a testvérektől írásban, vagy villámlevélben.

Szombaton délután 3 órára Családi Délutánra várjuk a testvéreket a piszkei plébániára.

Mához egy hétre a református testvérekkel közös imasétára hívjuk a sárisápi testvéreket. Ennek keretében kerül sor a Trianoni békediktátum évfordulója kapcsán való megemlékezésre is a Szabadság téren. Indulás a templom elől 15 óra 45 perckor.

Reményeink szerint idén nyáron sor kerülhet a lábatlani Szent István templom rosszul szigetelő ablakainak cseréjére. A megvalósításhoz kérjük a testvérek segítségét. Nagyobb részt a Főegyházmegye támogatja a munkát, de így is mintegy 330,000 Ft, azaz ablakonként 47,000 Ft szükségeltetik. E célra szánt adományaikat a hátul elhelyezett, címzett borítékba téve, vagy a sekrestyében leadva, személyesen juttathatják el. Köszönjük segítségüket!


Piszke Lábatlan Sárisáp Süttő
Hétfő du. ½ 5 óra Este 6 óra Este 6 óra Este ½ 7 óra
Kedd du. ½ 5 óra Este 6 óra Szentmise után Este ½ 7 óra
Szerda du. ½ 5 óra Este 6 óra Este 6 óra Este ½ 7 óra
Csütörtök du. ½ 5 óra Este 6 óra Szentmise után Este ½ 7 óra
Péntek du. ½ 5 óra Szentmise után Este 6 óra Este ½ 7 óra
Szombat ------ Szentmise után --------- Este ½ 7 óra
Vasárnap Szentmise előtt --------- Szentmise előtt du 3 óra

Tájékozódhatunk még a kitett szórólapról, a kihelyezett plakátokról, illetve a világhálón a napló (http://szentlipot.blogspot.com/) a képtár (https://picasaweb.google.com/szentlipot) és a naptár (http://www.google.com/calendar/embed?src=szentlipot 40gmail.com&ctz=Europe/Budapest) lehetőségeken keresztül.

Naptár 2012. május 28-június 24.(pdf)


[ 2012.05.30. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-