nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Hirdetések és imaszándékok 2012. május oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Hirdetések és imaszándékok 2012. május
Hirdetések Süttő, Piszke, Lábatlan és Sárisáp templomaiban 2012. május 06. Húsvét V. vasárnapja

"Ezt a parancsot adom nektek: szeressétek egymást!" /Jn 15,17/

Ma különös szeretettel imádkozzunk az Édesanyákért. De gondoljunk az érettségi vizsgájukat héten kezdő fiatalokra is!
A héten folytatódnak a Szűz Anyát köszöntő litániák. Ennek rendjét a lenti táblázat mutatja.

A héten csütörtökön Sárisápon, pénteken Piszkén várom a testvéreket felnőtthittanra, este 7 órára.
Szombaton, reggel 9 órától rövid kirándulásra hívjuk a hittanosokat. Találkozó Lábatlanon a Petőfi Iskola előtt. Déli 1 óra tájt érünk vissza.
Vasárnap Sárisápon délután 4 órától, a 30 éve épült plébániaház építésénél szorgoskodó idősebb testvéreinket látjuk vendégül, majd este 6 órától testület Ülés lesz.


Piszke Lábatlan Sárisáp Süttő
Hétfő du. ½ 5 óra Este 6 óra Este 6 óra Este ½ 7 óra
Kedd du. ½ 5 óra Este 6 óra Szentmise után Este ½ 7 óra
Szerda du. ½ 5 óra Este 6 óra Este 6 óra Este ½ 7 óra
Csütörtök du. ½ 5 óra Este 6 óra Szentmise után Este ½ 7 óra
Péntek du. ½ 5 óra Szentmise után Este 6 óra Este ½ 7 óra
Szombat ---- Szentmise után --- Este ½ 7 óra
Vasárnap Szentmise előtt --- Szentmise előtt du. 3 óra

Tájékozódhatunk még a kitett szórólapról, a kihelyezett plakátokról, illetve a világhálón a napló (http://szentlipot.blogspot.com/) a képtár (https://picasaweb.google.com/szentlipot) és a naptár (http://www.google.com/calendar/embed?src=szentlipot 40gmail.com&ctz=Europe/Budapest) lehetőségeken keresztül.

Szentatya 2012. májusi imaszándékai:
Általános imaszándék: A családokért, hogy a család fontosságának védelmére és megtartására irányuló kezdeményezéseket társadalom széles körében megismerjék.
Missziós imaszándék: Mária, a misszionáriusok iránymutatója, hogy Mária, a Világ Királynője és az Evangelizáció Csillaga kísérje a misszionáriusokat Fiának, Jézus Krisztusnak hirdetésének közepette.
Erdő Péter bíboros atya 2012. májusi imaszándéka:
Hogy az új evangelizáció elmélyítse és megelevenítse hitünket, és ráébresszen arra, hogy Krisztus örömhírét mindenkinek tovább kell adnunk.
Plébániai imaszándékok 2012. májusban:
A tanévet befejező diákokért. – A hittanos év gyümölcseiért. A mindennapi kenyérért, hogy a szélsőséges időjárás okozta károk ellenére jusson elegendő táplálék minden család asztalára.
Pestszentlőrincről érkezett:
B.B.: Az érettségizőkért, hogy a Szentlélek segítségével, sikerrel teljesítsék a vizsgákat! – A papokért és a szerzetesekért, hogy napról napra megújulva hivatásukban komolyan vegyék szolgálatukat és az ezzel járó feladataikat. – Beteg és idős testvéreinkért, akik már nehezen tudják önerőből ellátni magukat, és segítségre szorulnak. – A gyengén tanulókért, hogy kihasználják a még rendelkezésre álló időt, és felismerjék, hogy a tanulás érték és lehetőség. – A május közepétől vizsgázó egyetemistákért, hogy kitartással készüljenek a megmérettetésre, és sikerrel helytálljanak.
Cs.É.: Gyermekem testi lelki egészségéért, gyógyulásáért, érettségijének és felvételijének sikeréért.
T.család: Egy szigorlat sikeréért. – Családunk testi-lelki egészségéért. – A mostani elsőáldozók kitartásáért. – Hitbeli megújulásért. – Az édesanyákért. – Harmadik lányomért, főként lelki gyógyulásáért. – Nagyszüleimért.
D.E.: Családomért, különösen nagyszüleimért. – Öcsémért, hogy helyt tudjon állni az egyetemen. – Szüleim megtéréséért. – A munkában való helytállásomért és türelmemért, hogy minden fiatal megtalálja a párját. – Hazámért. – Az egészségügyért, hogy a magyar orvosok itthon maradjanak. – Az érettségizőkért. – Egy kedves ismerősömért, hogy megtalálja hivatását. – Az idén államvizsgázókért

Naptár


[ 2012.05.04. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-