nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Hirdetések, események oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Hirdetések, események
Hirdetések 2011. június 26-án, Süttő, Piszke és Lábatlan templomaiban, heti események július 4-17 között.

Heti események 2011. július 4-17.

- A mai nap liturgiája megerősít, hogy még inkább az Eucharisztikus Jézussal akarunk élni. Köszönet mindazoknak, akik munkájukkal szebbé tették e liturgiát, a körmeneteket!
- Ugyancsak öröm volt látni a testvérek fáradozását a szegénygondozásban, a nekik szánt csomagok szállításában.
- A héten kedden reggel Piszkén, csütörtökön reggel pedig Süttőn nem lesz Szentmise, ugyanakkor a héten három testvérünket is imánkkal kísérjük utolsó útjára. Ezzel kapcsolatban buzdítom testvéreimet, hogy gondoskodjunk betegeinkről, s jelezzük, ha szeretnének szentségekhez
járulni, de betegségük akadályozza őket a templomba való eljutásban.
- Pénteken Jézus Szentséges Szívét ünnepeljük. Aznap – 1-jén – Lábatlanon 18.30-tól a Jézus Szíve litániát imádkozzuk.
- Szombaton Sarlós Boldogasszony ünnepe, a piszkei templom titulusa, azaz névünnepe, búcsúja. Az esti Szentmise előtt 17 órától szentségimádás lesz, mellyel egyúttal csatlakozunk a Szentatyánkért végzett 60 órás Szentségimádáshoz is.
-Ne feledjük, hogy a templom névünnepén elnyerhető búcsú feltétele a kegyelmi állapot ( szentgyónás elvégzése ), Szentáldozás, és imádság a 'névnapját' ünneplő templomban a Szentatya imaszándékára. Eleink nagy áldozatokat hozva búcsújáró helyekre is szívesen zarándokoltak, hogy elnyerjék a búcsút, azaz a bűneinkért járó ideig tartó büntetés elengedését.
Ez alkalommal áldozatunk az, hogy felkészülten jövünk és teljesítjük a feltételeket, hogy a templombúcsún mi is búcsút nyerhessünk. E
búcsú másnap, azaz vasárnap is elnyerhető.
- Az esti, ünnepi Szentmise után a plébániára várjuk testvéreinket, hogy szeretetlakomával is ünnepeljük: van templomunk, van plébániaközösségünk...
- Tájékozódhatunk még a kihelyezett plakátokról, illetve a világhálón a napló, a képtár és a naptár lehetőségeken keresztül:
http://szentlipot.blogspot.com/, illetve

Plébániáink naptára: a http://www.google.com/calendar/embed?src=szentlipot%40gmail.com&ctz=Europe/Budapest címen érhető el


[ 2011.06.28. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-