nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Hirdetések február 26. oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Hirdetések február 26.
Hirdetések Süttő, Piszke, Lábatlan és Sárisáp templomaiban 2012. február 26. Nagyböjt I. vasárnapja

"Tartsatok bűnbánatot, és higgyetek az evangéliumban." /Mk 1,15/

Ma a katolikus iskolák javára gyűjtünk. Tavaly e célra összesen 112,000 Ft-ot továbbíthattunk a négy templomból a testvérek jóvoltából. Jelenleg 432 tagintézményben majd' 87,000 diák tanul, több, mint harmaduk hátrányos helyzetű. Erről a katolikus sajtóban, valamint a http://uj.katolikus.hu/cikk.php?h=1763 világhálós címen olvashatunk bővebben.

Ne feledjük, hogy egyéni önmegtagadásaink mellett vannak közös, kötelező formái is a böjtnek. Eszerint minden nagyböjti pénteken kötelező a hústól való tartózkodás minden 14. életévét betöltött katolikus kereszténynek élete végéig. A közös böjtölésünk formájáról bővebben a múltheti hirdetésben olvashatunk.

Nagyböjt péntekjein keresztutat végzünk. Lábatlanon és Piszkén 16.30-tól, Süttőn és Sárisápon pedig 18 órától. Most pénteken Piszkén lesz gyóntatás a keresztút alatt.
Készületünket segítik a hátul elhelyezett 'Nagyböjti Lap', illetve a lelkitükrök. Használjuk őket!

A héten hétfőn Süttőre várom a testvéreket felnőtthittanra, este 6 órára.

Szombaton ½10 órakor hittanos délelőttre, 15 órakor családi délutánra várjuk a hittanosokat és a családokat Süttőre.

Mához egy hétre, vasárnap Bíboros Főpásztorunk közös Szentmisére hív bennünket Boldog Meszlényi Zoltán püspök atya emlékmiséjére. Lehetőség szerint minél többen jöjjünk össze a vértanú püspök atya ünnepére, mely az Esztergomi Főszékesegyházban 17 órakor kezdődik.

Tájékozódhatunk még a kitett szórólapról, a kihelyezett plakátokról, illetve a világhálón a napló (http://szentlipot.blogspot.com/) a képtár (https://picasaweb.google.com/szentlipot) és a naptár (http://www.google.com/calendar/embed?src=szentlipot 40gmail.com&ctz=Europe/Budapest) lehetőségeken keresztül.


[ 2012.02.27. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-