nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Hirdetések február 3. oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Hirdetések február 3.
Hirdetések Süttő, Piszke és Lábatlan templomaiban 2013. február 03. Évközi IV. vasárnap

"Bizony mondom nektek, hogy egy prófétát sem látnak szívesen a saját hazájában." /Lk 4,24/

Örömmel láttam, hogy tegnap több gyermek is elfogadta a meghívást a hittanos délelőttre. Legközelebb márciusban találkozunk ilyen keretek között.
Mához egy hétre Családi délutánra várom a testvéreket, ezúttal Süttőre. Miként Lábatlan-Piszkén Süttőről vártuk, úgy most Süttőn Piszke-Lábatlanról várjuk szeretettel a testvéreket.
Az előttünk álló hetek eseményeit a túloldalon olvashatjuk. Kiemelem a pénteki Szentségimádást, melyre Piszkén kerül sor, délután 3 órától. Este 6 órakor Szentmise, majd Fehi-Bóra a plébánián.
A februári imaszándékokat még a héten fogadom.
Tájékozódhatunk még a kitett szórólapról, a kihelyezett plakátokról, illetve a világhálón a napló (http://szentlipot.blogspot.com/ ) a képtár
(https://picasaweb.google.com/szentlipot ) és a naptár (http://www.google.com/calendar/embed?src=szentlipot 40gmail.com&ctz=Europe/Budapest)
lehetőségeken keresztül.

Naptár (pdf)


[ 2013.02.08. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-