nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Hirdetések-Húsvétvasárnap oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Hirdetések-Húsvétvasárnap
Hirdetések Süttő, Piszke, Lábatlan és Sárisáp templomaiban 2012. április 08.Urunk feltámadása, Húsvétvasárnap

"Surrexit Christus hodie!" /Jn 12,32/

A feltámadt Krisztus békéjét és örömét kívánom a kedves Híveknek és Szeretteiknek! Külön köszönet mindenkinek, aki az elmúlt napok előkészületeiből, sokféle szolgálatából kivette részét.
A kiadottól eltérően holnap Sárisápon elmarad a délelőtti Szentmise, kedden pedig – temetés lévén – délután 4 órakor lesz Szentmise.
Az előttünk álló héten Sárisápon és Piszkén várom felnőtthittanra a testvéreket az esti Szentmisék után.
Hirdetem, hogy Sárisápon Gódor István és Dániel Marcella fia István, feleségül kívánja venni Wibling József és Farda Mária leányát Viktóriát.
Hirdetem továbbá, hogy Sárisápon Tóth Gyula és Papp Ilona fia Norbert, feleségül kívánja venni, Pál József és Vas Zsuzsanna leányát Zsuzsannát. A Szentmise után vegyük őket körül e jegyespárokat szeretetünkkel és biztosítsuk őket imáinkról. Ha bárki házassági akadályról tud a nevezett jegyesek között, írásban jelezze a plébánosnak.

Tájékozódhatunk még a kitett szórólapról, a kihelyezett plakátokról, illetve a világhálón a napló (http://szentlipot.blogspot.com/) a képtár (https://picasaweb.google.com/szentlipot) és a naptár (http://www.google.com/calendar/embed?src=szentlipot 40gmail.com&ctz=Europe/Budapest) lehetőségeken keresztül.


[ 2012.04.10. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-