nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Hirdetések január 6. oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Hirdetések január 6.
Hirdetések Süttő, Piszke és Lábatlan templomaiban 2013. január 06. - Urunk megjelenése, Vízkereszt

"Asperges me, Domine, hyssopo, et mundabor: lavabis me, et super nivem dealbabor." /Psalm 50,9/

A mai napon megáldott vízből vihetünk otthonainkba, hogy azt katolikus hittel, - de téves hiedelmek nélkül - használhassuk. Ez a nap egyúttal a házszentelések kezdete is, melyet kérni a sekrestyében, személyesen lehet.

Januárban szeretnénk megemlékezni elhunyt lelkipásztorainkról: Békés Antal illetve Stibál Károly atyáról. Az imádság mellet egy tablót és egy emlékasztalkát is készítenénk róluk az emlékezés teljességéért, ezért akinek van valamilyen emléke, fényképe róluk, és szívesen kölcsönzi őket, kérjük, hogy a szedecsbe hozza be.

Az előttünk álló hetek liturgikus rendjét, és a januári imaszándékokat is olvashatjuk a januári imaszándékokkal együtt ITT (pdf formátumban).

A héten Piszkén lesz Fehi-Bóra, pénteken este 7 órától.

Mához egy hétre Piszkén Csadél-ra várjuk a testvéreket. Ez, a farsang jegyében eltöltendő délután mindkét plébánia minden korosztályának szóló alkalom, ezért a családokat, egyedülállókat, idősebbeket és a fiatalokat egyforma szeretettel várjuk délután fél 4 órától.

Tájékozódhatunk még a kitett szórólapról, a kihelyezett plakátokról, illetve a világhálón a napló (http://szentlipot.blogspot.com/) a képtár (https://picasaweb.google.com/szentlipot) és a naptár (http://www.google.com/calendar/embed?src=szentlipot 40gmail.com&ctz=Europe/Budapest) lehetőségeken keresztül.


[ 2013.01.07. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-