nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Hirdetések július 1. oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Hirdetések július 1.
Hirdetések Süttő, Piszke, Lábatlan és Sárisáp templomaiban 2012. július 01. Évközi XIII. vasárnap

"Ne félj, csak higgy!" /Mk 5, 36/

Ma a Szentatya karitatív tevékenységére gyűjtjük a 'Péter-filléreket'. E célra tavaly mintegy 47,000 Ft-ot (10,000 – 8,500 – 28,000) továbbíthattunk a négy templomból a testvérek jóvoltából. A http://uj.katolikus.hu/ oldalon e gyűjtés történetéről bővebben is olvashatunk.

Örömmel és hálásan fogadtuk a testvérek adományait a lábatlani Szent István templom ablakaira. Az eddig összegyűlt adományokkal a költségek ránk eső részének már ötöde összegyűlt. A gyűjtést még folytatjuk.

E héten is öröm volt látni az elmúlt héten ministránsaink szorgalmát, szolgálatát! Ugyancsak Urunknak tetsző és embert lelkesítő volt a testvérek templomainkban, plébánia kertjeinkben, vagy éppen a harangok javításában való szorgoskodása, Sarlós Boldogasszony ünnepére utaló szolgálata.

Hétfőn ünnepeljük e titkot, azaz a Szűz Anya Erzsébetnél tett látogatását. Ez a nap Piszkén a plébániatemplom búcsúja, ezért július 2-án, hétfőn este 6 órakor lesz ünnepi Szentmise, majd a plébánián szeretnénk megköszönteni az ünnepet, hasonlóan, mint Húsvét vigíliáján. A búcsút a szokott feltételek mellett ma is elnyerhetjük.

Ugyancsak hétfőn kezdődik Sárisápon a hittanosok nyári napközis tábora. A gyermekek körüli szolgálatot és a számukra készített finomságokat köszönjük.

A júliusi imaszándékok egy részét már megkaptam. A héten még küldhetünk szándékot.

Tájékozódhatunk még a kitett szórólapról, a kihelyezett plakátokról, illetve a világhálón a napló (http://szentlipot.blogspot.com/)
a képtár (https://picasaweb.google.com/szentlipot)
és a naptár (http://www.google.com/calendar/embed?src=szentlipot 40gmail.com&ctz=Europe/Budapest) lehetőségeken keresztül.


[ 2012.07.02. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-