nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Hirdetések július 15. oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Hirdetések július 15.
Hirdetések Süttő, Piszke, Lábatlan és Sárisáp templomaiban 2012. július 15. Évközi XV. vasárnap, imaszándékok

"Magához hívta a tizenkettőt, és kettesével szétküldte őket, hatalmat adva nekik a tisztátalan lelkeken." /Mk 6,7/

Jézusnak, a Jó Pásztornak mondunk köszönetet az újonnan kinevezett plébánosért, Főtisztelendő Lukács József atyáért, aki Sárisáp, Annavölgy és Mogyorósbánya katolikus híveinek és jó szándékú, Istent kereső népeinek szolgálatát vállalja.

Átmeneti szolgálatom után a kedves sárisápi Híveknek is köszönöm, hogy sokan éltek az általam adott lehetőségekkel. Itteni Munkatársaimat pedig, akik a sajátos helyzetben helytálltak, Urunk áldása kísérje az új lelkipásztor szolgálata idején is. Imádságosan emlékezzünk egymásra.
Süttőn és Piszkén a liturgikus rend nem változik, a sárisápi változásokról József atya idejében ad tájékoztatást.

A Gerecsébe és Egerszalókra induló gyermekekért és fiatalokért is imádkozzunk: Isten áldása kísérje táborozásukat!

Az elmúlt hét hittanos napjait sok fáradozás, adományok és szolgálat tették széppé és tartalmassá. Köszönet érte!

A héten a süttői, piszkei, lábatlani hétköznapi Szentmisék elmaradnak.

Tájékozódhatunk még a kitett szórólapról, a kihelyezett plakátokról, illetve a világhálón a napló (http://szentlipot.blogspot.com/)
a képtár (https://picasaweb.google.com/szentlipot)
és a naptár (http://www.google.com/calendar/embed?src=szentlipot 40gmail.com&ctz=Europe/Budapest) lehetőségeken keresztül.


Szentatya 2012. júliusi imaszándékai:
Általános imaszándék: A munka biztonságáért, hogy mindenki biztonságos és nyugodt körülmények között dolgozhasson.
Missziós imaszándék: A keresztény önkéntesekért, hogy a missziós területeken dolgozó keresztény önkéntesek legyenek Krisztus szeretetének tanú.
Erdő Péter bíboros atya 2012. júliusi imaszándéka:
Hogy a papságra készülő fiatalok és a papok átérezzék hivatásuk fontosságát az egyház és a világ számára, és kitartsanak a Krisztushoz fűződő szeretetben.
Plébániai imaszándékok 2012. júliusban:
Az 'Új misszió' éve helyes és gyümölcsöző előkészítéséért – Nyári ifjúsági és családi alkalmaink Krisztus szerinti gyümölcseiért.
Lábatlanról érkezett: G.né J.: Egy hirtelen elhunyt ferences diákért és családjáért. – Egy kallódó kamaszért és családjáért. – A magyar olimpiai csapatért, hogy a felkészülések és a versenyek alatt méltón képviseljék hazánkat. – Hogy a nyári szünet gyermekeink testi és lelki épülését szolgálja. – Az aratásban dolgozókért P. E.: Azért, hogy az olimpiai játékok a népek közötti feszültségek oldását, a gyűlölet leküzdését szolgálja, és mentes legyen a politikai befolyásoktól. – Azért, hogy a szurkolók között ne legyen összetűzés, atrocitás. – Az idén érettségizett diákok sikeres felvételijéért, illetve a munkába álló fiatalokért, hogy helyt tudjanak állni, és az életben rájuk váró megpróbáltatásokat el tudják viselni.
Süttőről érkezett: Egy súlyos beteg testvérünkért, Isten akarata szerinti gyógyulásáért és Családjáért. ( B.I.) – Imádkozzunk a "válási árvákért ", és a megkereszteletlen kisgyermekekért. ( E. Jné. )
Pestszentlőrincről érkezett: H.K.: Családom testi-lelki egészségéért, – a hittanos és a gitártáborokért, – nagyszüleimért, – a lelki békémért... Cs.É.:Gyermekem testi, lelki egészségéért, gyógyulásáért, felvételijének sikeréért B.B.: Elhunyt oktatóért, – a nyári táborért; – fiatalokért, hogy értelmes nyári programot találjanak, mely egészségük megőrzését és tudásuk gyarapodását is szolgálja; – nagyszülőkért


[ 2012.07.17. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-