nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Hirdetések július 22. oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Hirdetések július 22.
Hirdetések Süttő, Piszke és Lábatlan templomaiban 2012. július 22. Évközi XVI. vasárnap., imaszándékok

"Olyanok voltak, mint a juhok pásztor nélkül. Sok mindenre kezdte őket tanítani. " /Mk 6,34/

Urunknak hála, épségben, feltöltődve érkeztünk meg a hittanos táborból. Csak Ő tudja igazán megköszönni a rengeteg fáradságot és szolgálatot, melyet a gyerekek és fiatalok szolgálatában, szabadságukat ideszánva végeztek kedves Munkatársaim. A képeket folyamatosan osztjuk meg a plébánia ismert képtárában, hogy ezen keresztül is részesüljenek a testvérek azokban az ajándékokban, melyekben az elmúlt héten nekünk részünk lehetett.

Az előttünk álló hétre tervezett hittanos napokat Piszkén és Süttőn elhalasztjuk augusztusra. E héten csütörtökön a reggeli Szentmise elmarad Süttőn.

Hétfőn Süttőn, pénteken Piszkén találkozunk, hogy este 7 órától hitünkben növekedjünk és egymásnak örüljünk, vagyis Fehi-Bóra lesz.

A következő vasárnap Süttő plébániaközössége áll őrt a Szentségi Jézus előtt. Szombaton délután 3 órakor szentségkitétel, és este 6 óráig egymást váltva állhatunk őrt a Szentségi Jézus előtt. Este 6 órakor ünnepélyes litánia után tesszük el az Eucharisztiát.

Tájékozódhatunk még a kitett szórólapról, a kihelyezett plakátokról, illetve a világhálón a napló (http://szentlipot.blogspot.com/)
a képtár (https://picasaweb.google.com/szentlipot)
és a naptár (http://www.google.com/calendar/embed?src=szentlipot 40gmail.com&ctz=Europe/Budapest) lehetőségeken keresztül.
Szentatya 2012. júliusi imaszándékai:
Általános imaszándék: A munka biztonságáért, hogy mindenki biztonságos és nyugodt körülmények között dolgozhasson.
Missziós imaszándék: A keresztény önkéntesekért, hogy a missziós területeken dolgozó keresztény önkéntesek legyenek Krisztus szeretetének tanú.
Erdő Péter bíboros atya 2012. júliusi imaszándéka:
Hogy a papságra készülő fiatalok és a papok átérezzék hivatásuk fontosságát az egyház és a világ számára, és kitartsanak a Krisztushoz fűződő szeretetben.
Plébániai imaszándékok 2012. júliusban:
Az 'Új misszió' éve helyes és gyümölcsöző előkészítéséért – Nyári ifjúsági és családi alkalmaink Krisztus szerinti gyümölcseiért.
Lábatlanról érkezett: G.né J.: Egy hirtelen elhunyt ferences diákért és családjáért. – Egy kallódó kamaszért és családjáért. – A magyar olimpiai csapatért, hogy a felkészülések és a versenyek alatt méltón képviseljék hazánkat. – Hogy a nyári szünet gyermekeink testi és lelki épülését szolgálja. – Az aratásban dolgozókért P. E.: Azért, hogy az olimpiai játékok a népek közötti feszültségek oldását, a gyűlölet leküzdését szolgálja, és mentes legyen a politikai befolyásoktól. – Azért, hogy a szurkolók között ne legyen összetűzés, atrocitás. – Az idén érettségizett diákok sikeres felvételijéért, illetve a munkába álló fiatalokért, hogy helyt tudjanak állni, és az életben rájuk váró megpróbáltatásokat el tudják viselni.
Süttőről érkezett: Egy súlyos beteg testvérünkért, Isten akarata szerinti gyógyulásáért és Családjáért. ( B.I.) – Imádkozzunk a "válási árvákért ", és a megkereszteletlen kisgyermekekért. ( E. Jné. )
Pestszentlőrincről érkezett: H.K.: Családom testi-lelki egészségéért, – a hittanos és a gitártáborokért, – nagyszüleimért, – a lelki békémért... Cs.É.:Gyermekem testi, lelki egészségéért, gyógyulásáért, felvételijének sikeréért B.B.: Elhunyt oktatóért, – a nyári táborért; – fiatalokért, hogy értelmes nyári programot találjanak, mely egészségük megőrzését és tudásuk gyarapodását is szolgálja; – nagyszülőkért

[ 2012.07.22. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-