nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Hirdetések június 17. oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Hirdetések június 17.
Hirdetések Süttő, Piszke, Lábatlan és Sárisáp templomaiban 2012. június 17. Évközi XI. vasárnap

"Mihez hasonlítsuk az Isten országát? (…) Olyan, mint a mustármag." /Mk 4,30-32/

Istennek adunk hálát az elmúlt tanév minden nehézségéért, öröméért és bánatáért. Köszönet mindenkinek, aki segítette a hitoktatás feladatát, a hozzá kapcsolódó alkalmak szervezését, megvalósítását. Dicséret a jeleskedő diákoknak.
A szülőket külön levélben tájékoztatom a nyár lehetőségeiről. Egy lehetőséget máris kiemelek: a tanév szentgyónással történő lezárását... Gyóntatás a szokott időpontokban.

A hónap negyedik péntekjén Piszkén várjuk felnőtt-hittanra a testvéreket, este 7 órára. Isten Országa éjjel-nappal, télen-nyáron növekszik, így nekünk is folytonosan vele kell gyarapodnunk. Ahogy a Szentmisékben, így ezekben alkalmakban sincs hosszabb szünet, legfeljebb rövidebb kihagyások.

Tájékozódhatunk még a kitett szórólapról, a kihelyezett plakátokról, illetve a világhálón a napló (http://szentlipot.blogspot.com/) a képtár (https://picasaweb.google.com/szentlipot) és a naptár (http://www.google.com/calendar/embed?src=szentlipot 40gmail.com&ctz=Europe/Budapest) lehetőségeken keresztül.

[ 2012.06.18. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-