nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Hirdetések június 19 oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Hirdetések június 19
Hirdetések 2011. június 19-én, Süttő, Piszke és Lábatlan templomaiban - Heti események: június 20- július 3.

- Hálával gondolunk a tegnapi Szentmisére, amikor 7 diakónussal és 4 áldozópappal gazdagodott Egyházunk.
- Mához egy hétre Krisztus Testének és Vérének ünnepe, azaz Úrnapja lesz. Süttőn 8, Piszkén ½ 11, Lábatlanon pedig 17 órakor kezdődnek a Szentmisék. Körmenet csak Süttőn és Lábatlanon lesz. Kérjük, hogy akik segíteni szeretnének a szabadtéri oltárok elkészítésében, azok most, a Szentmise után 6 perccel jöjjenek a sekrestyébe rövid megbeszélésre. A ministránsoknak szombaton délután lesz próba Süttőn 16, Lábatlanon 17 órakor.
- Köszönetet mondok a testvéreknek a templomainkért és környékükért végzett mindenkori áldozataikért. Ismeretes, a hónap harmadik vasárnapján - így most is - értük, és minden jótevőért ajánljuk fel Piszkén a ½ 10 órai Szentmisét.
- Tájékozódhatunk még a kihelyezett plakátokról, illetve a világhálón a napló, a képtár és a naptár lehetőségeken keresztül:
http://szentlipot.blogspot.com/, illetve Plébániáink naptára: a http://www.google.com/calendar/embed?src=szentlipot%40gmail.com&ctz=Europe/Budapest címen érhető el
Heti események 2011. június 20-július 3. (pdf)


[ 2011.06.21. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-