nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Hirdetések Lábatlan-Piszke oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Hirdetések Lábatlan-Piszke
Az ünnepekben gazdag hét után lassan az előttünk álló munkára figyelünk. Letölthető naptár.

„Neked adom a mennyek országa kulcsait. Amit megkötsz a földön, a mennyben is meg lesz kötve, s amit feloldasz a földön, a mennyben is fel lesz oldva."' „/ Mt 16,19/

Hirdetések Süttő, Piszke, Lábatlan és Sárisáp templomaiban

2011. augusztus 21. 
Évközi XXI. vasárnap

- Az ünnepekben gazdag hét után lassan az előttünk álló munkára figyelünk. Kérjük Urunk segítségét, hogy a tanárok, az ifjúság és a gyerekek jó lendülettel kezdjenek az új munkaévben. A felnőtt-hittanos, illetve a hitoktatás rendje szeptember folyamán alakul ki.
- Megköszönjük az Úrnak a szolgálat lelkületét, s a 'Jótevőkért' végzett Szentmisén ( 21-én, ½ 10 óra ) a saját jótevőinkre is gondolunk.
- Sárisápon a Szentmiséken kívül reggeli áhítaton imádkozhatunk közösen, hétfőn és szerdán reggel 7 órakor.
- Kedden Piszkén tartunk hittanos napot. Reggel 8 órakor Szentmisével kezdjük együttlétünket, és délután 4 órakor zárjuk az alkalmat. Jelentkezni most, a Szentmisék után lehet.
- A szeptemberi imaszándékokat már most gyűjtjük. Személyesen, vagy villámlevélben jelölhetjük azokat a szándékainkat, melyekre szeretnénk, ha plébániáinkról többen is imádkoznának. Példákat a korábbi hónapokról találhatunk a világhálós naplóban (http://szentlipot.blogspot.com/).
- A Nagy Szent Gergely Imaszövetséghez bátran csatlakozhatunk. Ennek leírását a hirdető asztalkán találjuk. Ugyancsak találunk itt 'Szeretet' újságot, melyet szívesen hozunk igény esetén.
- Jövő vasárnap adunk hálát a terménybetakarításért. Hozzunk magunkkal kertjeink gyümölcseiből jelképes mennyiséget, hogy azokat a Szentmisék végén meg tudjam áldani. Szentírás vasárnapján majd a Szentírások megáldására kerül sor.
- Az előttünk álló négy hét liturgikus rendjét ugyancsak hátul találjuk az asztalkán.Tájékozódhatunk még a kihelyezett plakátokról, illetve a világhálón
a napló:  (http://szentlipot.blogspot.com/)
a képtár (https://picasaweb.google.com/szentlipot) és a naptár (http://www.google.com/calendar/embed?src=szentlipot%40gmail.com&ctz=Europe/Budapest) lehetőségeken keresztül.


Letölthető naptár...


[ 2011.08.24. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek