nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Hirdetések május 19. oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Hirdetések május 19.
Hirdetések Süttő, Piszke és Lábatlan templomaiban 2013. május 19. Pünkösdvasárnap, a Szentlélek kiáradása

„Mindannyiukat eltöltötte a Szentlélek„

Urunknak adunk hálát templomunkért, melyet épp 75 évvel ezelőtt szenteltek fel Szent István tiszteletére. Imádsággal gondolunk az építtetőkre, mindenkori fenntartókra és azokra is, akik most hoznak áldozatot az Isten házáért!

A képviselő testületi választás eredményét – Piszkén és Lábatlanon - a hirdetőtáblán olvashatjuk. Várjuk az Érsekség válaszát. A képviselők eskütételére ezután kerül majd sor, mind Süttőn, mind Lábatlanon.

Heti miseszándékok: május 24., péntek, 15:30, Süttő: + Parti Ferencné ob.; május 26., vasárnap, 8 óra, Süttő: + Édesapáért 40. évf.;

Az előttünk álló hét eseményei közül kiemelem Piszkén, a plébánián , pénteken este 7 órakor a Fehi-Bórát.
A héten folytatjuk a májusi litániákat, melynek rendjét alább olvashatjuk.

Örömmel vettünk részt a tegnapi zarándoklaton. Köszönet a szervezésben résztvevő testvéreknek!

Ne feledkezzünk meg az adónk 2x1 százalékáról való rendelkezés lehetőségéről, keddig. Segédletet hátul találhatunk.

Ugyancsak eddig a napig jelezhetik szándékukat a leendő ötödik osztályosok szülei. Ha etika helyett katolikus hittanra kívánják beíratni gyermeküket. Ha van ilyen gyermek, ismerős család a környezetünkben, hívjuk fel figyelmét erre a lehetőségre és a határidőre.

Hirdetem – először 2013., május 19-én, másodszor 2013., május 20-án, harmadszor 2013., május 23-án -, hogy Süttőn Somogyi Lajos és Scholz Karin fia Róbert, feleségül kívánja venni Tóth László és Hollósi Mária leányát Máriát, a szükséges és megadott felmentések birtokában. Aki bármilyen kánoni akadályról tud, jelezze a plébánosnak.

Tájékozódhatunk még a kitett szórólapokról, a kihelyezett plakátokról, illetve a világhálón a napló (http://szentlipot.blogspot.com/) a képtár (https://picasaweb.google.com/szentlipot) és a naptár (http://www.google.com/calendar/embed?src=szentlipot 40gmail.com&ctz=Europe/Budapest) lehetőségeken keresztül.


Litániák rendje – 2013 május


[ 2013.05.19. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-