nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Hirdetések, naptár április 28. oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Hirdetések, naptár április 28.
Hirdetések Süttő, Piszke és Lábatlan templomaiban 2013. április 28. Húsvét V. vasárnapján

"Új parancsot adok nektek: Szeressétek egymást! "/Jn 13,34/

A mai vasárnapon buzgón imádkozzunk jó termésért, és azért, hogy mindenki megbecsülje a föld gyümölcseit, azon jó lélekkel képes legyen osztozni, Imáinkba foglalva mindazokat, akik a mezőgazdaságban mindennapi eledelünkért fáradoznak.

Piszkén és Lábatlanon a hátul található szavazólapokat vigyük magunkkal. Minden, a plébánia területén lakó, egyházadót fizető Családból, valamennyi 18 év feletti katolikus keresztény szavazhat. A listáról legfeljebb 12 testvért jelölhetünk meg úgy, hogy a nevét aláhúzzuk. Kevesebbet lehet, többet nem. A lapokat tegyük egy borítékba, és legkésőbb május 6-ig, hétfőig juttassuk el a plébániára, illetve hozzuk magunkkal a templomba. A lapon a saját nevünket nem tüntetjük fel.

Az előttünk álló hetek rendjét ITT olvashatjuk. Holnap Süttőn délelőtt 10 órakor lesz Szentmise az Idősek Otthonában. E napon este nem lesz Szentmise

A héten megkezdjük a májusi litániákat, melynek rendjét alább és a hátoldalon is olvashatjuk.

Szombaton délelőtt 9 órától a gyerekeket várjuk Süttőre, hittanos délelőttre, hogy többek között Édesanyák napjára is felkészüljünk.

Előre jelzem, hogy május 18-án, szombaton egész napos plébániai buszkirándulást tervezünk, Győr és Pannonhalma úti céllal. Jelentkezés és részletek a jövő héten.

Ne feledkezzünk meg az adónk 2x1 százalékáról való rendelkezés lehetőségéről. Segédletet hátul találhatunk.

Tájékozódhatunk még a kitett szórólapokról, a kihelyezett plakátokról, illetve a világhálón a napló (http://szentlipot.blogspot.com/) a képtár (https://picasaweb.google.com/szentlipot) és a naptár (http://www.google.com/calendar/embed?src=szentlipot 40gmail.com&ctz=Europe/Budapest) lehetőségeken keresztül.


[ 2013.04.28. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-