nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Hirdetések - november 6 oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Hirdetések - november 6
Hirdetések Süttő, Piszke, Lábatlan és Sárisáp templomaiban 2011. november 06. Évközi XXXII. vasárnap

"Legyetek hát éberek, mert nem tudjátok sem a napot, sem az órát.''/ Mt 25,13/

- Örömmel láttam a testvérek buzgóságát Mindenszentek ünnepén, Halottak napján és a Szent Imre búcsú kapcsán. Köszönet a ministránsok, a templomainkat díszbe öltöztető testvérek, az énekesek és a környékbeli atyák vendéglátását végzők szolgálataiért.
- Elhunyt szeretteinkért a szokott feltételek mellett – gyónás, áldozás és imádság a Szentatya szándékára - búcsút nyerhetünk, vagyis kérhetjük, hogy engedje el a hátralévő ideig-tartó büntetésüket, rövidítse meg lelki tisztulásuk idejét az Isten. Ezzel a lehetőséggel még szerdáig egy temetőt meglátogatva élhetünk.
- Ne feledkezzünk el a templombúcsú adta lehetőségről sem.
- Hétfőn Süttőn imaórára, kedden Sárisápon és pénteken Piszkén közös éneklésre várom a testvéreket, hat órára.
- A nyár folyamán buzgón készülő gyermekek egy hét múlva találkozhat-nak az irgalmas Jézussal a Szentgyónásban és a Szentáldozásban Süttőn és Piszkén. Szombaton 10 órától Süttőn, 15 órától Piszkén lesz első szentgyónásuk, vasárnap, a Szentmiséken első szentáldozásuk. Törekedjünk jó példát adni nekik azzal, hogy magunk is tiszta szívvel, felkészülten járulunk e szentségekhez. Szüleiket ma, azaz november 6-án, vasárnap délután négy órára szeretettel várom a Süttői plébániára, megbeszélésre. Imádkozzunk a gyermekekért és családjaikért!
- Mához egy hétre emlékezünk Rédei József atyára Sárisápon. A Szentmise utáni megemlékezéshez hozzunk magunkkal mécsest.

Tájékozódhatunk még a kitett szórólapról, a kihelyezett plakátokról, illetve a világhálón
a napló (http://szentlipot.blogspot.com/)
a képtár (https://picasaweb.google.com/szentlipot) és a naptár (http://www.google.com/calendar/embed?src=szentlipot%40gmail.com&ctz=Europe/Budapest) lehetőségeken keresztül.

[ 2011.11.05. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-