nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Hirdetések - október 30. oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Hirdetések - október 30.
Hirdetések Süttő, Piszke, Lábatlan és Sárisáp templomaiban 2011. október 30. Évközi XXXI. vasárnap, heti események - november

"Aki felmagasztalja magát, azt megalázzák, aki megalázza magát, azt felmagasztalják.''/ Mt 23,12/

- Elhunyt szeretteinkért a szokott feltételek mellett – gyónás, áldozás és imádság a Szentatya szándékára búcsút nyerhetünk, vagyis kérhetjük, hogy engedje el a hátralévő ideig-tartó büntetésüket, rövidítse meg lelki tisztulásuk idejét az Isten. Ezzel a lehetőséggel Mindenszentek napján déltől Halottak napja éjfélig egy templomban, Halottak napjától pedig egy héten keresztül egy temetőt meglátogatva élhetünk.
- Holnap – hétfőn - este 7 órára a Házaspárokat várom Süttőn, együtt gondolkodásra hitünkről, jövőnkről, és a barátság elmélyítése okán.
- A következő négy hét liturgikus rendjét olvashatjuk a hátul kitett papírokon. Figyeljünk arra, hogy az esti Szentmisék – a szombat előesti kivételével – mostantól 17 órakor kezdődnek.
- Köszönet a segítségért a hittanos délelőttök, és a családi nap megszervezéséért.
- Ugyancsak örömmel látjuk szépülő településeinket, temetőinket, az ahhoz vezető szép utakat. Mind a négy temetőbe kimegyünk Mindenszentek ünnepén és Halottak napján, a Szentmisék után.
- Szűz Anyánk áldja az októberi rózsafüzéreken buzgón résztvevőket. Kövessük példájukat!
- A jövő évi naptárak megrendeléséhez ma még feliratkozhatnak a hátul kitett papírra.
- Múlthéten a missziók javára a négy templomból mintegy 48,000 Ft-ot ( 12,125 – 24,305 - 11,200 ) továbbíthattunk a testvérek jóvoltából.
- A nyár folyamán buzgón készülő gyermekek két hét múlva találkozhatnak az irgalmas Jézussal a Szentgyónásban és a Szentáldozásban Süttőn és Piszkén. Szüleiket november 6-án, vasárnap délután négy órára szeretettel várom a Süttői plébániára, megbeszélésre. Imádkozzunk a gyermekekért és családjaikért!

Tájékozódhatunk még a kitett szórólapról, a kihelyezett plakátokról, illetve a világhálón a napló (http://szentlipot.blogspot.com/)
a képtár (https://picasaweb.google.com/szentlipot) és a naptár (http://www.google.com/calendar/embed?src=szentlipot%40gmail.com&ctz=Europe/Budapest) lehetőségeken keresztül.
Heti események - november


[ 2011.11.02. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
forrás: magyarkurir