nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Hirdetések - október 9. oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Hirdetések - október 9.
Hirdetések Süttő, Piszke, Lábatlan és Sárisáp templomaiban 2011. október 09. Évközi XXVIII. vasárnap

„Sokan vannak a meghívottak, de kevesen a választottak."/ Mt 22,14/

- Megköszönöm Urunk irgalmát és a Testvérek érdeklődését, imádságát, sokféle segítségét. Az előttünk álló hetek hirdetéseit abban a reményben adom kezükbe, hogy sikerül megvalósítani a benne foglaltakat. Az imaszándékok természetesen októberre szólnak, a tévesen feltüntetett szeptember helyett.
- A következő hét a kisközösségeké. E hónapban az énekkarokkal szeretnék találkozni hétfőn Süttőn, kedden Sárisápon, pénteken pedig Piszkén, az esti Szentmisék után.
- A szentolvasót a kialakult és közzétett rend szerint végezzük templomainkban.
- Elkezdtük az iskolai hitoktatást. Hétfőn Süttőn, kedden és csütörtökön Sárisápon, pénteken Piszkén lesz az iskolai - tekintettel a körülményekre, összevont - hitoktatás, melynek részleteit az iskolákban olvashatjuk. Csütörtökön este Sárisápon várom az ifis korosztályt, vagyis azokat a 14 évnél idősebb hittanosokat, akik szeretnének hitükben gyarapodni, Jézussal és társaikkal bensőséges közösségbe kerülni. A nemrég leírt naplóbejegyzésem erről is szól. Ahol a fiatalokban is van igény a hitéletre, ott a jövő...

Tájékozódhatunk még a kitett szórólapról, a kihelyezett plakátokról, illetve a világhálón
a napló (http://szentlipot.blogspot.com/)
a képtár (https://picasaweb.google.com/szentlipot) és a naptár (http://www.google.com/calendar/embed?src=szentlipot%40gmail.com&ctz=Europe/Budapest) lehetőségeken keresztül.

Heti események - 2011. október


[ 2011.10.10. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-