nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Hirdetések szeptember 15. oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Hirdetések szeptember 15.
Hirdetések Süttő, Piszke és Lábatlan templomaiban 2012. szeptember 15. Évközi XXIV. vasárnap

"Hát ti mit mondotok, ki vagyok?" /Mk8,29/

Az előttünk álló hetet a megszokott liturgikus rend szerint tervezzük.

Mint a listákon már korábban is jeleztem, hétfőn Süttőn, pénteken Piszkén lesz Testületi Ülés. A kedves Képviselőket mindkét esetben este 7 órára várom a plébániára.

Szombaton, délután 3 órától 'IFI'-s alkalom lesz Süttőn. Várom a hetedik osztályt megkezdett, lelkiekben is igényes fiatalokat!

Három hét múlva, október 6-án kerül sor a Nagymarosi Ifjúsági találkozóra. Szeretném, ha a hittanosok közül minél többen részesei lehetnének e nagyszerű töltekezésnek. Részvételi szándékunkat nálam jelezzék!

A hitoktatás megkezdődött. Nagyban visszaesett a jelentkezettek létszáma a tavalyihoz képest. A beiratkozottak sem mind jelentek meg az első hittanórákon. Két-két első osztályos gyermek szülei kérték a hitoktatást. Lassan el kell gondolkodnunk, és levonni a következtetéseket plébániaközösségeink jövőjére vonatkozóan.

Tájékozódhatunk még a kitett szórólapról, a kihelyezett plakátokról, illetve a világhálón a napló (http://szentlipot.blogspot.com/)
a képtár (https://picasaweb.google.com/szentlipot)
és a naptár (http://www.google.com/calendar/embed?src=szentlipot 40gmail.com&ctz=Europe/Budapest) lehetőségeken keresztül.


[ 2012.09.18. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-