nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Hirdetések szeptember 2. oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Hirdetések szeptember 2.
Hirdetések Süttő, Piszke és Lábatlan templomaiban 2012. szeptember 02. Évközi XXII. vasárnap

"Hanem ami belőle származik, az teszi az embert tisztátalanná." /Mt7,15/

Holnap ünnepeljük Nagy Szent Gergely pápát, aki imaszövetségünk védszentje. Köszönjük Urunknak, hogy harmadik esztendeje imádkoznak kéttucatnyian rendszeresen, illetve kilencedekre osztva plébániaközösségeink céljaiért, biztosítva az imahátteret. Bármikor lehet csatlakozni e közösséghez, a táskámban állandóan van erről szóló ismertető. A feltételek nagyon egyszerűek, de a cél nagyszerű.

Az előttünk álló hét a megszokott liturgikus rend szerint telik.

Hétfőhöz egy hétre megkezdjük a hitoktatást. Jelentkezési lapot az iskolában kaphatunk és azt hozzám kell eljuttatni. Idén osztott csoportokban, és nem évfolyam szerint tarjuk a hittanórákat. A 'B' csoportba azokat várjuk, akik már bekapcsolódtak a plébánia életébe, illetve voltak elsőgyónók, elsőáldozók, az 'A' csoportba pedig azokat, akik még csak most ismerkednek a hitünk titkaival, nem részesültek e szentségekben, illetve még nem sikerült bekapcsolódniuk a plébánia liturgikus közösségébe. Ily módon könnyebb lesz az adott csoportban tanulandó anyag kiválasztása.

Az iskolai hittanon túl itt az ideje, hogy Süttőn meginduljon az IFI csoport. Első alkalommal Szűz Mária születése napján, azaz 8-án, délután fél négykor várjuk a hetedik osztályt megkezdett fiatalokat a plébániára.

A hittanos napok és Családi délutánok időpontját később fogjuk hirdetni.

Tájékozódhatunk még a kitett szórólapról, a kihelyezett plakátokról, illetve a világhálón a napló (http://szentlipot.blogspot.com/)
a képtár (https://picasaweb.google.com/szentlipot)
és a naptár (http://www.google.com/calendar/embed?src=szentlipot 40gmail.com&ctz=Europe/Budapest) lehetőségeken keresztül.

Naptár 2012.08.27-2012.09.30.(pdf)


[ 2012.09.05. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-