nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Hirdetések XXIX. vasárnap. oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Hirdetések XXIX. vasárnap.
Hirdetések Süttő, Piszke, Lábatlan és Sárisáp templomaiban 2011. október 16. Évközi XXIX. vasárnap

,,Adjátok meg tehát a császárnak, ami a császáré, és az Istennek, ami az Istené.''/ Mt 22,21/

- A hónap harmadik vasárnapján templomaink, plébánia-közösségeink jótevőiért ajánlom fel a Szentmisét (Piszkén). Hétről-hétre épülök a testvérek szolgálatain, melyet templomaink, plébániáink takarításával, díszítésével és sok más egyéb módon végeznek.
- A következő héten a biblikus-felnőtthittanokon vehetünk részt, hétfőn Süttőn, kedden Sárisápon, pénteken pedig Piszkén, az esti Szentmisék után.
- Jövő vasárnap a missziók javára gyűjtünk.
- Az idén nyolcvanéves Esztergomi Ferences Gimnázium javára hirdetett gyűjtést a mai napon lezárjuk, és eredményét a héten továbbítjuk az iskola felé. Egy írást is olvashatunk Lábatlan városi, illetve Süttő községi honlapján e jeles évforduló kapcsán.
- Csütörtökön este Sárisápon ismét várom az ifis korosztályt, vagyis azokat a 14 évnél idősebb hittanosokat, akik szeretnének hitükben gyarapodni, Jézussal és társaikkal bensőséges közösségbe kerülni, remélve a múlt hetinél nagyobb érdeklődést.
- A Szentolvasót a kiírt rendnek megfelelően végezzük.
- Sárisápon a testvérek kérésére a hétfői és szerdai reggeli áhítatok ezután 8 órakor kezdődnek.
- Szerdán Sárisápon, tekintettel az emlékmű avatására a Szentmise 17 órakor kezdődik, és a reggeli áhítat elmarad. Jövő vasárnap a Szentmise után tartjuk a megemlékezést az új emlékműnél. Kérjük, arra az alkalomra hozzanak magukkal egy-egy mécsest.
- A jövő évi naptárak megrendeléséhez kérjük, iratkozzanak föl a hátul kitett papírra.
Tájékozódhatunk még a kitett szórólapról, a kihelyezett plakátokról, illetve a világhálón
a napló (http://szentlipot.blogspot.com/)
a képtár (https://picasaweb.google.com/szentlipot) és a naptár (http://www.google.com/calendar/embed?src=szentlipot%40gmail.com&ctz=Europe/Budapest) lehetőségeken keresztül.

[ 2011.10.17. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-