nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Hirdetmények oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2017
előre
Hirdetmények
Országos Pályázati Felhívás
Április 24-től igényelhetők a kamatmentes épületenergetikai korszerűsítést támogató pályázati felhívások magánszemélyek, társasházak és lakásszövetkez
Tűzvédelmi konferencia
Meghívó "Tűzvédelmi előírások változásai" témájú tájékoztató fórumra. Időpontja 2017. március 31. 9:00 óra. Helyszíne: Esztergom, Művelődési Ház
Turizmus kérdőív 2017
Az Esztergom és Térsége Turisztikai Egyesület középtávú turisztikai stratégiájának megalkotásához szükség van a környékbeli lakosság véleményére is.
25 millióra pályázhatnak a civil szervezetek
25 millió forintra pályázhatnak a cementgyári mikrotérség civil szervezetei a Holcim térségfejlesztési alapítványának jóvoltából fejlesztési terveik m
35. Nemzetközi Nyílt Borverseny
2017. február 24-én hagyományos, nyílt nemzetközi borverseny. Borminták a Hullám Vendéglőben is leadhatók 2017. február 23. csütörtök 13-óráig.
Egyenlő=bánásmód hatóság
Az Egyenlő Bánásmód Hatóság feladata a hátrányos megkülönböztetéssel okozott jogsértések kivizsgálása és megszüntetése.
Egy nehéz, de szép munka
A Lábatlani Gondozási központ házi gondozó munkakörbe állandó helyettest keres szabadság idejére.
Pályázati Felhívás!
A Kuckó Család -és Gyermekjóléti Szolgálat (2541 Lábatlan, Cementgyári ltp. 5.) pályázatot hirdet családsegítő álláshely betöltésére.
Óvodai dajka pályázat
Zengő Óvoda és Bölcsőde pályázatot hirdet a Lábatlani Zengő Óvodába óvodai dajka munkakör betöltésére.
KÉMÉNYSEPRÉS
Településünkön a kéményseprőipari szolgáltató által megrendelés nélkül, tűzbiztonsági okból végzett ellenőrzésre 2017.01.09-03.31. között kerül sor.
Fenyőfa elszállítás
Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a karácsonyi ünnepeket követően Társaságunk szervezetten gyűjti össze és szállítja el a fenyőfákat.
Az év praxisa a Kárpát medencében
Hetedszer dördült el a startpisztoly, és indult újra december 20-án „Az év praxisa a Kárpát medencében„ pályázat.
Vertikál
Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton tájékoztatjuk Önt,hogy a Vertikál Nonprofit Zrt. ügyfélszolgálata legközelebb 2017.01.09-én lesz elérhető.
Közép-Dunántúli JogpontOK
Értesítés! A JOGPONT IRODÁN 2016. december hónapban félfogadás az alábbi időpontokban lesz:
Felhívás
Lábatlan Város Önkormányzat tulajdonában lévő HOLCIM Emlékház és Tudásközpont épületében található vendéglátó egység üzemeltetése tárgyában
Karácsonyi adománygyűjtés a Kuckóban
Az adományokat (ami lehet játék, könyv, írószer, stb.), hétfőtől csütörtökig 8 órától 16 óráig, pénteken 8 órától 13:30-ig várjuk a szolgálat irodájáb
Ne habozzon! Dolgozzon!
Nyugat-dunántúli gyárakba keresünk női és férfi munkaerőt akár azonnali munkakezdéssel 3 műszakos munkarendbe könnyű fizikai munkára.
Menetrend módosítás
A lábatlani általános iskola kérésére 2016. december 11-től megváltozik a reggel 7:20 perckor a Papírgyári lakótelepről induló buszjárat útvonala
Tudnivalók a kéményseprésről
A legfontosabb tudnivalók: ki sepri a kéményt? Mikor jön a kéményseprő? Mennyibe kerül a kéményseprés? Hogyan lehet megrendelni a szolgáltatást?
Állásajánlat Lábatlanon
Az Aver Kft állást kínál lábatlani telephelyre kézi és gépi anyagmozgatásra.
Közérdekű hírek
Alapítvány pályázati felhívása
Tisztelt Intézmény-, Civil Szervezet Vezetők! A Lábatlan Város Közösségi Céljaiért Alapítvány idén is kiírja a civil közösségeket támogató pályázatát.
Országos Pályázati Felhívás
Április 24-től igényelhetők a kamatmentes épületenergetikai korszerűsítést támogató pályázati felhívások magánszemélyek, társasházak és lakásszövetkezetek részére!
Turizmus kérdőív 2017
Az Esztergom és Térsége Turisztikai Egyesület középtávú turisztikai stratégiájának megalkotásához szükség van a környékbeli lakosság véleményére is.
25 millióra pályázhatnak a civil szervezetek
25 millió forintra pályázhatnak a cementgyári mikrotérség civil szervezetei a Holcim térségfejlesztési alapítványának jóvoltából fejlesztési terveik megvalósításához.
Közérdekű bejelentések

Még több hír, évekre bontva
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008