nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Hírek a Gondozási Központból oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Hírek a Gondozási Központból

A Gondozási Központban segítséget nyújtunk nyugdíjasoknak üdülési csekk igényléséhez az "Ezüst Nyár" pályázat keretében. Azok a nyugdíjasok forduljanak hozzánk akiknek Nyugdíja 50 000 és 74 100 Ft között van. Részükre 40 000 Ft értékű üdülési Csekk igényelhető, minimális önrésszel. Mindenben segítséget nyújtanak S. Kovácsné és Richterné Andrea. Az érdeklődőket személyesen várjuk a Gondozási Központban ( Idősek Klubja ) Dózsa György út 19 szám alatt. Reggel 7:30 - délután 15:30 -ig.

Tel: 461-447
S. Kovácsné Andrea


[ 2006.01.23. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek