nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Sport / Kézilabda / Hírek / Hírek a kézilabda szakosztályról oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Hírek a kézilabda szakosztályról
Megkezdte a felkészülést a Lábatlani ESE férfi és női kézilabdacsapata a 2008-2009-es bajnokságra.
A férfiak az előző szezonban a 3. helyen végeztek, és reményeink szerint a jövőben is a dobogós helyekért fognak küzdeni. Sajnos utánpótlásról nem beszélhetünk.
A lányok a 2008-2009-es szezonban a 9. helyen zártak. Az idén reméljük hogy feljebb kapaszkodnak a táblázaton. A csapat edzője Szlankó István.

A 2008.07.19-i elnökségi ülésen szó volt az utánpótlás kézilabda beindításáról. Schrenk Péter testnevelő tanár és Pap Balázs játékos felvázolták az elképzelésüket a lábatlani kézilabda utánpótlás beindításáról. Az elnökség egyhangúlag támogatja elképzelésüket. Első lépésben az iskolákban a gyerekeknél kell elkezdeni az építkezést. Reményeink szerint szeptemberben beindul az utánpótlásképzés az iskolákban, majd folytatódik egyesületi keretek között. A kistérség több képviselőjével is beszéltünk a kezdeményezésről. Ők is nagymértékben támogatják az ötletet. Köztudott hogy sem Bajóton, sem Süttőn de még Nyergesújfalunk sincs kézilabda korosztály, így az ottani ügyes gyerekeket át lehetne csoportosítani a Lábatlani ESE kézilabda szakosztályához. Reméljük hogy pár hónapon belül előrelépés történik az ügyben és elindul a lábatlani kézilabda fellendülése.
Khéner László
SE Elnök

[ 2008.08.12. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-