nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Hit és tudás nem ellentétek oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Hit és tudás nem ellentétek
Előadás 2011. szeptember 23-án 18 órakor a Lábatlani Református Egyházközség gyülekezeti termében Váli Péter előadásában

Szeretettel hívunk minden érdeklődőt egy nagyon érdekesnek ígérkező előadásra, melyet az Egyesült Államokban élő egyháztagunk, VÁLI PÉTER informatikus szakember tart HIT ÉS TUDÁS NEM ELLENTÉTEK témakörben.

Az előadás időpontja: 2011. szeptember 23. péntek este 6 óra. Helyszín: Lábatlani Református Egyházközség gyülekezeti terme (Dózsa György út 112.)


[ 2011.09.19. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-