nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Hittanos hírek oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Hittanos hírek
2008. október 12-én, a vasárnapi istentisztelet keretében hittanos tanévnyitó ünnepélyt tartottunk a református templomban. Hittanverseny Kocson.
Október 12-én, a vasárnapi istentisztelet keretében hittanos tanévnyitó ünnepélyt tartottunk a lábatlani református templomban, melyet szeretnénk hagyománnyá tenni, a tanévet pedig ezentúl tanévzáró istentisztelettel lezárni. Örömmel számolhatok be a kedves olvasóknak arról, hogy hittanosok és szüleik nagyon szép számmal jelentek meg ezen az első alkalmon és kérjük az Úr Isten segítségét, hogy ezentúl is hasonló lelkesedéssel vegyenek részt templomi rendezvényeinken.

Október 4-én, szombaton a kocsi gyülekezet hittanversenyt rendezett az egyházmegye hittanosai számára. A Tatai Egyházmegye történetében először került sor ilyen jellegű versenyre, melyen a mi gyülekezetünk is képviseltette magát: 6 gyermek indult az egyéni megmérettetésben, egy pedig (György Ábel) a csapatversenyben erősítette a lábatlani hittanos-csapatot. Az Úr Istennek legyen hála azért, hogy két gyermek is ért el helyezést gyülekezetünkből: a 4-5. osztályos korcsoportban György Luca 2. helyezést, a 6-7. osztályos korcsoportban Szakmáry Zsófia szintén 2. helyezést ért el. A többiek (Gerencsér Dániel, Farnadi Tamás, Gerencsér Gitta, Brockhauser Gergő) is szépen szerepeltek, kitartó munkájukhoz mindannyiójuknak szívből gratulálunk!

Darányiné Csonka Valéria
Ref. lelkész

[ 2008.10.14. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-