nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Hittanverseny november oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Hittanverseny november
A Tatai Református Egyházmegye november 16-én, szombaton, immáron 6. alkalommal rendezett hittanversenyt a megye hittanosai számára
A TATAI REFORMÁTUS EGYHÁZMEGYE HITTANVERSENYE MOCSÁN
A Tatai Református Egyházmegye november 16-én, szombaton, immáron 6. alkalommal rendezett hittanversenyt a megye hittanosai számára, melyen a mi gyülekezetünkhöz tartozó lábatlani, nyergesújfalui és süttői gyermekek 3 korosztályban, összesen 6 csoportban versenyeztek. Megközelítőleg 250 gyermek vett részt a versenyen, az alábbi 14 református gyülekezetből: 1. Ács; 2. Bana-Bábolna; 3. Bajna; 4. Tatabánya-Bánhida; 5. Tatabánya-Óváros; 6. Neszmély; 7. Komárom; 8. Réde; 9. Kocs; 10. Esztergom; 11. Mocsa; 12. Dorogvidék; 13. Lábatlan-Nyergesújfalu; 14. Dad.
Az idei hittanverseny újdonsággal szolgált abból a szempontból, hogy a tesztfeladatokon kívül ügyességi versenyfeladatokat is meg kellett oldaniuk a gyerekeknek, az osztálytermekben szervezett akadályverseny keretében.

Délután 2 óra körül fejeződött be a menetlevelek értékelése, és kezdődhetett az eredményhirdetés, melyet a gyermekek már izgatottan vártak. Gyülekezetünk hittanosai nagyon szépen szerepeltek a megmérettetésen, a gyermekek teljesítménye igazán büszkeséggel tölthet el mindnyájunkat. A következő eredményeket értük el:

I. korcsoport (1.-2.-3. osztály) Csapatunk, a „Nyergesi kiscsapat” a 21 csapat közül a 2. helyezést érte el. A csapat tagjai: Bor Benjamin, Hegyi Boglárka, Mihelik Sára, Tóth Regina.


II. korcsoport (4.-5. osztály) A „lábatlani fényességek” csapata a 23 csapat közül 3. helyen végzett, egy ponttal lemaradva a 2. helyezettől. A csapat tagjai: Keserű Enikő, Kocsis Evelin, Stampf Szebasztián, Mihelik Tamás.
Két másik csapatunk, a „Süttő-Lábatlan egyveleg” (Csapattagok: Török Emília, Ollé Dzsennifer, Takács Leila és Vadlicsek Martin), valamint a „Nyergesi gyémántok” (Csapattagok: Wierl Marianna, Mészáros Ákos, Eckl Patrik) az erős középmezőnyben végeztek, ami szintén kiváló eredmény.

III. korcsoport (6.-7.-8. osztály) Ebben a korosztályban két csapatunk indult, a „Lábatlani hatodikos banda” (csapattagok: Ángyán Laura, Fehér Nóra, Flach Nikolett, Flach Róbert), valamint a „Lábatlani hittanos kölkök” (csapattagok: Vass Virág, Sujbert Ákos, Selmeczi Soma). Rájuk is nagyon büszkék lehetünk, hiszen a „lábatlani hatodikos banda” a 19 csapat közül a 4. helyen végzett, a „lábatlani hittanos kölkök” pedig a középmezőnyben.
Köszönöm a gyermekeknek a lelkesedést, a szülőknek pedig a szállításban nyújtott segítséget!

Darányiné Csonka Valéria
ref. lelkész


[ 2013.11.26. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-