nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / HK Nyergesújfalun oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
HK Nyergesújfalun
A helytörténeti kerekasztal 60. találkozója 2014. május 24-én volt Nyergesújfalun.
Vendéglátónk Padányi Lajos nyugdíjas pedagógus, helytörténész, a város díszpolgára látta vendégül kis csapatunkat. Itt a 19 résztvevő először a hányatott sorsú Hősök-szobra történetével, majd az Ipartestületi Székház (ma Térségi Közösségi Ház), a Prímási Erdőfelügyelőség, ami később zárda, majd iskola, ma szent Mihály Idősek Otthona múltjával, és a környéken valaha volt kőfaragó telepekkel ismerkedett meg.
Ezután egy rövid pihenő után felmentünk a Sánc-hegyre, ott tájékozódtunk a készülő Sánc-hegyi Történelmi Emlékparkról és gyönyörködtünk a páratlan panorámában.
Kellemesen elfáradva Padányiéknál a kertben pihentünk, és érdeklődve vettük kézbe a bennünket érdeklő szakanyagokat.
Köszönjük az érdekes és információgazdag kirándulást és a szívélyes vendéglátást.
(B.L.G.)

[ 2014.06.18. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-