nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Hóeltakarítás oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Hóeltakarítás
A következő néhány napban várható havazás miatt kérek minden lábatlani lakost, hogy az ingatlana előtti síkosságmentesítés elvégzésére készüljön fel.

Tisztelt Lakosok!

A következő néhány napban várható havazás miatt kérek minden lábatlani lakost, hogy az ingatlana előtti síkosságmentesítés elvégzésére készüljön fel.

A helyi környezet védelméről szóló 23/ 2004. (IX. 22.) számú ör. rendelet 3.§-a szerint az ingatlan előtti járda, lépcső tisztántartása az ingatlan tényleges használójának kötelessége. Ónos esőtől, jégtől, hótól síkossá vált járdán szükség szerint naponta többször gondoskodni kell a síkosság megszüntetéséről. Erre bomló, szerves anyagot nem tartalmazó szóróanyagot (pl.: homok, hamu, fűrészpor, kőporliszt) kell használni.A tüzelés után visszamaradt darabos, sérülést okozására alkalmas anyagot tilos használni. Só felhasználását lehetőség szerint kerülni kell.

Az ingatlan előtti járda tisztántartását (hó eltakarítását, síkosságmentességet) Lábatlan Város Településőre folyamatosan ellenőrzi.

Kérem, hogy kötelezettségének a biztonságos gyalogos közlekedés fenntartása érdekében tegyen eleget!

Lábatlan, 2009. december 15.
Köszönettel: Schantzl Edit s.k. jegyző

[ 2009.12.15. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-