nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Holcim Awards oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Holcim Awards
Az ötletek szabadon szárnyalhatnak például a város és tájrendezés, az építőanyagok, az épülettechnológiák kategóriákban.
Kétmillió dollár a tervekre, az ötletekre Lábatlan | A városban cementgyárat működtető cég neve fémjelzi a harmadszor kiírt Holcim Awards pályázatot, amelyre fenntartható építészeti programokat, jövőképeket várnak.

A sorozat szervezője a svájci székhelyű kezdeményezés, a Holcim Alapítvány a Fenntartható Építészetért.

Az ötletek szabadon szárnyalhatnak például a város és tájrendezés, az építőanyagok, az épülettechnológiák kategóriákban.
A versenyzés lehetősége adott mindenki számára, aki elkötelezett a fenntartható épített környezet elterjesztése iránt. A pályázatok díjazására összesen kétmillió dollárt tettek félre a kiírók.

A bíráló bizottság főkategóriában és hallgatói csoportban dönt majd a helyezésekről. A főkategóriában előrehaladott tervezési szakaszban járó, megvalósítható pályázatokat várnak.

Az építőanyagokkal, illetve az építészettel kapcsolatos technológiák kategória esetén feltétel, hogy az építkezés vagy a termelés nem kezdődhetett meg 2010. július 1. előtt. A másik kalapba az ötlet szinten megálmodott projektterveket helyezik el. A pályázók végzős főiskolai vagy egyetemi hallgatók lehetnek.
A pályázatokat 2011. március 23-ig kell beadni. Aztán jöhetnek a regionális megméretések. Fenyvesi Károly Forrás: www.kemma.hu
[ 2010.07.07. ]
MEGOSZTÁS:

Kapcsolódó képek
-