nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Holcim díj oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Holcim díj
A cég 10. alkalommal is meghirdeti idén pályázatát, melynek célja Nyergesújfalu és Lábatlan térségében működő helyi közösségek programjainak támogatása.

Idén is 3 millió összértékben pályázhatunk a Holcim-díjra

Újabb 3 millió forintos támogatás nyerhető a Holcim-díjon. A cég tizedik alkalommal is meghirdeti idén pályázatát, melynek célja Nyergesújfalu és Lábatlan térségében működő helyi közösségek programjainak támogatása. A nyertesek cementutalványt vagy pénzbeli támogatást nyerhetnek 3 millió forint összértékben. A jutalmat olyan bejegyzett nonprofit szervezetek, önkormányzatok, civil szervezetek vagy intézmények kaphatják meg, amelyek a környezet és a helyi közösség számára kiemelkedő haszonnal járó tevékenységet folytatnak. Az érdeklődők február 26-ig nyújthatják be igénylésüket.

A Holcim Hungária Zrt. tíz év alatt több mint 100 különböző program megvalósulását 42 millió forint támogatással segítette, Hejőcsaba és Lábatlan térségében a Holcim-díj keretén belül. Az elbírálás során előnyben részesülnek azok a szervezetek, amelyek maradandó értéket hoznak létre, hosszútávú fejlesztési elképzelésekhez illeszkednek, hozzájárulnak a környezet szépítéséhez és tevékenységükkel szélesebb körű közösséget érintenek. A beérkezett pályázatokat elismert településszépítők, környezetvédők és a Holcim szakemberei bírálják el.

Korábbi nyertes pályázatok:

A 2009-ben a Lábatlan és térsége számára kiírt pályázat fődíját az Esztergom-Dorog Mentőalapítvány nyerte el, akik egy számítógép által vezérelt újraélesztés és elsősegély-nyújtás oktatására alkalmas eszközt vásároltak, amelynek segítségével már 17 intézmény vezetőinek tartottak oktatást.

Ezek mellett számtalan régi álom is megvalósult: emlékpark, általános iskolai, szabadtéri oktatóterem, játszótér, iskolai színpad, biztonságos járda, parkoló, kórház udvar, templomi díszkerítés, sportpálya, orvosi rendelő akadálymenetesített megközelítése, Duna-part egy szakaszának megszépítése, valamint új turistaút kialakítása.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2010.01.21. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-