nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Holcim Díj oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Holcim Díj
Három önkormányzat és harminchét civil szervezet összesen 50 millió forint támogatásban részesült. A pályázat díjkiosztó ünnepsége - 2016. június 17.
A „Holcim a Cementgyári Mikrotérség Fejlesztéséért” Alapítvány pályázatot írt ki Bajót, Lábatlan, Mogyorósbánya, Neszmély, Nyergesújfalu, Süttő, Tát, Tokod civil szervezetei részére.
A pályázat díjkiosztó ünnepségére június 17-én, a Dunaalmási Lovardában került sor, ahol három önkormányzat és harminchét civil szervezet összesen 50 millió forint támogatásban részesült.
Az alapítvány célkitűzéseinek megfelelően többek közt köznevelési, közoktatási célok elősegítésére, kulturális örökségvédelemre, az épített környezet alakítására és védelmére, sporttal kapcsolatos tevékenységekre, illetve önszerveződő közösségek támogatására lehetett pályázni.
Az ötvenkilenc beérkezett pályázat közül településünk 11 beadványát értékelte pozitívan a kuratórium.
Összesen 11,49 millió forintot tud fejlesztésre fordítani a Lábatlan Város Közösségi Céljaiért Alapítvány, a Lábatlani Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, a Gerenday Közösségi Ház, a Gondozási Központ, a Zengő Óvoda és Bölcsőde, a Lábatlani Egyetértés SE, a Lábatlani Sirályok Vízisport Egyesület, az Alkotó, Tehetséges Gyermekekért Alapítvány, a Piszkei Plébánia és a Nagycsaládosok Egyesülete.

Gratulálunk a nyerteseknek!

Fotó: Preisz Tivadar


[ 2016.06.21. ]
MEGOSZTÁS:

Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-