nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Holcim-díj kicsit másként oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Holcim-díj kicsit másként
A pályázat során 3 millió forint és 300 munkanapnak megfelelő önkéntes munka vár gazdára.

Holcim-díj egy kicsit másképp, a százéves jubileum jegyében

Idén ünnepli fennállásának 100. évfordulóját a Holcim Hungária Zrt. Ebből az alkalomból a Holcim-díjon cementutalvány és pénzbeli támogatás mellett a cég munkatársainak önkéntes munkájára is pályázhatnak a Lábatlanon és térségében működő intézmények, önkormányzatok, és civil szervezetek.

A pályázat során 3 millió forint és 300 munkanapnak megfelelő önkéntes munka vár gazdára. Az elbírálás során előnyben részesülnek azok a tevékenységek, amelyek maradandó értéket hoznak létre, hosszú távú fejlesztési elképzelésekhez illeszkednek, hozzájárulnak a környezet szépítéséhez és szélesebb körű közösséget érintenek. A beérkezett pályázatokat elismert településszépítők, környezetvédők és a Holcim szakemberei bírálják el. Az anyagokat március 2-ig kell beküldeni.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2012.02.15. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-