nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Holcim Europe Football Cup 2004 oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Holcim Europe Football Cup 2004
2004.06.12.-én Svájban bonyolítoták le a Holcim európai Football Kupa döntőjét. A lábatlani csapat ismét megmutattta, hogy képes felvenni a versenyt bármelyik európai csapattal... A csapat haditudósítója ismét helyet kapott az egyik autóban (labatlan.hu), és így az útról szóló beszámolót itt is olvashatják kedves látogatóink: A tornára való felkészülés most sem maradhatott el: a fiúk a pályán, HM és a média pedig folyamatos Lábatlan-Pozsony közötti vezetéstechnikai tréningen vettek részt:-)
2004.06.11.-én 7 órakor indult útnak a csapat, hogy megnyerje a kupát.
Több pihenő után, este 6 óra után érkeztünk meg a szálláshelyünkre. A házigazdák vacsorával vártak, majd következett egy rövid átmozgató edzés a meccsek helyszínén.
Reggel 8 órakor már az öltözőben hallgatja a taktikai utasításokat a csapat. 8.50-kor kezdődött a a svájci Holcim Sigenthal elleni meccs. Változatos, küzdelmes mérkőzésen 3:0-ra győzött a lelkes gárda.
Gólszerzők: Tandella László (1), Héjjas Mihály(1), Kovács Krisztián(1). 10.05-kor Eternit Niederurnen következtek. A hölgyekkel felálló svájci csapat nem bírt ellenállni csatárjaink támadásainak. A biztos 4-0-ás győzelemben nagy szerepe volt Héjjas Mihálynak, aki 3 góljával tette biztossá a sikeres szereplést.
Gólszerzők: Héjjas Mihály (3), Iványi Csaba (1) A 11.20-kor kezdődő meccsnek nagy volt a tétje: aki nyer, egyenes ágon jut az elődöntőbe, a vesztesnek pedig körmérkőzés a bejutásért. A Holcim Meróne csapata (olasz), nagy eséllyel pályázott a kupa elnyerésére, de csapatunk, időlegesen megállította céljaik elérésében. Óriási csatában, végül 1-0 arányban nyertünk, és egyenes ágon jutottunk az elődöntőbe.
Gólszerzők:Iványi Csaba (1) A döntőbe jutásért a véletlen szeszélye folytán újra az olaszokkal kerültünk össze. A sportszerű küzddelemben 0-0-ás végeredmény után a büntetők következtek. Itt sajnos 4-5-re alulmaradtunk. Következett a helyosztó a harmadik helyért: sajnos a sok meccs kihozta több játékosnál a régebbi sérüléseket és újabb sérülések is nehezítették a küzdelnet. Végül is tisztes helytállás mellett 0-1-re kikapott csapatunk. Mindezek mellet, csak gratulálni tudunk, a csapat mindent megtett a győzelemért! 14 indulóból a 4.-ik helyet sikerült megszerezni. A csapat tagjai: Bartl János (id), Bartl János, Eckl József, Egervári Gábor, Galba József , Héjjas Mihály, Iványi Csaba, Kapu Péter, Kaszás Sándor, Kiss Zsolt, Kovács Krisztián, Ladányi László, Markos Zoltán, Molnár Róbert, Muzslai Csaba, Oláh Zsolt, Szabó Gábor, Tandella László, Török Endre, Androsch Ágoston Gratulálunk a csapatnak és további sok sikert a jövöben is! Svájci képek I.
Svájci képek II.
[ 2004.06.25. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek