nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Holcim Focitábor oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Holcim Focitábor
A lábatlani utánpótláskorú labdarúgók idén 5. alkalommal tölthettek 1 hetet edzőtáborban. A létszámunk ezúttal 42 gyermek és 15 felnőtt volt.
Ebben az évben is a Fonyódi Ifjúsági és sporttábort választottuk. A szálásunk a Balaton partjától 50 méterre volt. Az időjárás nem engedte meg, hogy naponta kétszer edzünk, hiszen a hőmérő árnyékban is 30 fokot mutatott. Így időnk nagy részét strandolással töltöttük, de azért a sportolás játszotta a főszerepet. Részt vettünk a tábor által szervezett programokon is. Melyek között szerepelt futóverseny, olimpia tábor módra, éjszakai akadályverseny, focitorna. Az eredményhirdetésen taroltak a fiatal lábatlani sportolók. A futóversenyt alsós kategóriában Huszák Milán nyerte, Éberle Kolos pedig a 3. helyen végzett. A tábori olimpia gumicsizma hajításból, 400 méteres futásból, és helyből távolugrásból tevődött össze. Alsós kategóriában 2. helyen végzett Éberle Kolos, a dobogó 3. fokára pedig Molnár Richárd álhatott. Nagy Szelli pedig elismerő oklevelet kapott, mivel ő volt az egyetlen lányversenyző ebben a korosztályban! Az éjszakai akadályverseny különböző versenyszámokból állt.(célba dobás, futás, ügyességi versenyek, kapura rúgás, KRESZ pálya, stb.) Egy csapatot 3 fő alkotta. Az 1. és 2. helyen zártuk a versenyt.
A focitornán is két kategóriában lehetett nevezni! Mi az alsósoknál és a felsősöknél is két-két csapatot indítottunk! A kisebbeknél a döntőt a két lábatlani csapat játszotta. Végül szoros csatában a 11 éves korosztály megverte a 9 éveseket. A különdíjakat is bezsebeltük. A torna gólkirálya Nyergesi Balázs lett. A legjobb mezőnyjátékosnak Héjjas Csongort választották. A torna kapusa díjat Molnár Ákos kapta. A nagyobb korosztályban szorosabb mérkőzéseket láttunk. Ahol az egyik csapatunk az 1. helyen a másik pedig a 4. helyen végzett. A legjobb mezőnyjátékos Deme Tamás lett!
A sok játékon és szórakozáson kívül hasznos dolgokat is tanulhattunk. Ugyanis részt vettünk egy közlekedés biztonsági bemutatón is! Előadást kaptunk a közlekedési szabályokról, és sokkoló videókat láthattunk, hogyan nem szabad közlekedni. Minden gyermek kipróbálhatta milyen is az „intenzív fékezés”. Majd biciklire szálltak és végigmentek egy kerékpáros ügyességi pályán. Az idősebbek kipróbálhatták a biztonsági öv szimulátort is.
Ezúton szeretnénk köszönetet mondani azoknak, akik támogattak minket!
A Holcim Zrt.-nek aki 500.000 Ft-tal járult hozzá a táborozásunkhoz. Ebből az összegből fizettük az utazási költségeket, a tábori étkezés egy részét, stb. Gyerekek nagy örömére eltölthettünk egy csodás délutánt is a vidámparkban.
Gere Róbertnek, aki 200.000 Ft-tal járult hozzá a táborozásukhoz azoknak a gyereknek, akik egész évben jól teljesítettek.
Ambrózy Tivadarnak és Szarka Gyulának, akik gondoskodtak a folyadék utánpótlásunkról az utazás során!
Köszönjük a munkájukat a szülőknek, kísérőknek:
Balláné Halmos Lorettának, Misurné Melindának, Bazsóné Anikónak, Csizmadiné Andinak, Baksa Krisztinek, Deme Tamásnak


[ 2011.08.29. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-
-