nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Holcim Footbal Cup 2004 Prahovice oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Holcim Footbal Cup 2004 Prahovice
2004.05.15.-én Prahovice-ban bonyolítoták le a Holcim Középeurópai Football Kupa döntőjét. A siker nem maradt el... A lelkes football csapatot a média (labatlan.hu) is elkisérhette, és az útról szóló beszámolót itt olvashatják kedves látogatóink: A biztos sikert természetesen megfelelő felkészítés előzte meg: A szervezésben, csapatépítésben Héjjas Mihály, menedzselési feladatokban Kaszás Sándor, technikai, stratégiai módszerek kidolgozásában id. Bartl János jeleskedett.
A média többször is megjelent az edzéseken, és láthatta, komoly munka folyik. A csapat 2004.05.14.-én 11 órakor indult útnak, ( nem titkolt szándékkal ) hogy megnyerje a kupát.
Az első úti cél Prága volt, ahol mintegy két órás séta keretében ismerkedtünk a város nevezetességeivel.
Ezt követően irány Prahovice, a szállás elfoglalása.
Reggel 9 órakor már az öltözőben hallgatja a taktikai utasításokat a csapat. 9.30-kor kezdődött a csehek elleni meccs. Változatos, küzdelmes mérkőzésen 3:1 re győzött a minden poszton jobban szereplő magyar csapat.
Gólszerzők: Galba József (2), Iványi Csaba(1). 11.30-kor a szlovákok következtek. A jól kidolgozott taktika pontos betartása mellett esélye sem volt az ellenfélnek. Gólzáporos 6:2–es győzelmet aratott a csupa szívvel játszó válogatott. A Közönség hangosan skandálta: Kupagyőztes!Kupagyőztes!Kupagyőztes!Kupagyőztes!
Gólszerzők: Iványi Csaba (3), Id. Bartl János (2), Galba József (1) A csapat tagjai: Bartl János (id), Bartl János, Eckl József, Egervári Gábor, Galba József , Héjjas Mihály, Iványi Csaba, Kapu Péter, Kaszás Sándor, Kovács Krisztián, Ladányi László, Markos Zoltán, Molnár Róbert, Muzslai Csaba, Oláh Zsolt, Szabó Gábor, Török Endre, Androsch Ágoston Gratulálunk a csapatnak és további sok sikert a Svájcban rendezendő európai döntőhöz! Rövidesen képes beszámolóval is jelentkezünk...
[ 2004.06.07. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek