nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Holcim-gyárlátogatás oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Holcim-gyárlátogatás
2009. április 17-én a Holcim Hungária Zrt. lábatlani gyárában a helytörténeti kutatók csoportja a gyártási folyamattal ismerkedett meg.

Nádasiné Balatoni Anna szervezésében 24. alkalommal ültek össze a térség helytörténeti kutatói - ezúttal a Holcim Hungária Zrt. lábatlani gyárában. A cég részéről Szántó József, Horváth Sándor és Szeles Viktor látta vendégül a helyi ipartörténet iránt érdeklődőket.

Szántó József a gyárban bemutatta a gyártási folyamat főbb lépéseit, ismertette a technológia lényegét és végigvezette a csapatot az egyes üzemeken.  A cég múltjáról és lehetséges jövőjéről is sokat megtudhattak a kutatók. A gazdasági válság ellenére - a forint gyengülése mellett -  a Holcim termékei iránt töretlen a kereslet.

KG


[ 2009.04.19. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-