nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Holcim Hungária Otthon Alapítvány oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Holcim Hungária Otthon Alapítvány
Újabb otthonok létrehozását támogatja a Holcim Zrt. A legújabb pályázatra július 15-ig várják - két példányban - az elképzeléseket.

A Holcim Hungária Otthon Alapítvány - amelynek életre hívója a Holcim Hungária Zrt. - célja az, hogy segítsen a társadalom jövőjének alapjait lerakni. Ennek szellemében támogatják az önkormányzatok bérlakás-építési elképzeléseit - egy-egy pályázati időszakban összesen százmillió vissza nem várt forint odaítélésével. A pályázatokat önkormányzatok, illetve önkormányzati szervezetek részére írja ki az alapítványi kuratóriuma. A települési önkormányzatok támogatást kérhetnek bérlakásaik számának növeléséhez tervenként legfeljebb ötvenmillió forintig, de maximum a kivitelezés költségének felére. Olyan önkormányzati szervek, például közhasznú társaságok is jelentkezhetnek, amelyek jelenleg nem lakás céljára szolgáló épületeket - például laktanyát, munkásszállót - alakítanának át bérlakássá. A szerencsés pályázók a támogatást egyösszegű vagy részletekben kapják meg. A legújabb pályázatra július 15-ig várják - két példányban - az elképzeléseket.

Forrás: www.24ora.hu


[ 2010.01.11. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-