nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Holcim-pályázat oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Holcim-pályázat
54 elképzelés támogatására kértek segítséget lábatlani és nyergesújfalui, illetve környékbeli civil szervezetek, önkormányzati intézmények.

Ötvennégy ötlethez kértek segítséget a Holcim-pályázaton

Lábatlan A Duna-parti városban is cementgyárat működtető Holcim-cég újabb pályázatán elképzeléseik megvalósításához ötvennégy elképzelés támogatására kértek segítséget lábatlani és nyergesújfalui, illetve környékbeli civil szervezetek, önkormányzati intézmények. Összesen huszonhétmillió forintban fogalmazták meg vágyaikat. A 2001-ben életre hívott Holcim-díj történetében ez a bizalom rekordösszegű. A támogatásban reménykedők nagy száma nem meglepő, a környéken az önkormányzati intézmények sokasága mellett mintegy száz civil szervezet működik a lábatlani cementgyár közelségében. Az idei évben a svájci cég pályázatán összesen hárommillió forint talált gazdára. Kedden késő estig osztott, szorzott a zsűri, amelynek munkájában immár hagyományosan a 24 Óra képviselője is részt vett. Az elbírálásánál előnyt élveztek azok a tevékenységek, amelyek maradandó értéket hoznak létre, hosszú távú fejlesztési elképzelésekhez illeszkednek, hozzájárulnak a környezet szépítéséhez. Érkezett pályázat sportcsarnok építésére, járda felújítására, faültetésre, óvodai játékok korszerűsítésére, a Duna part szépítésre is. A pályázat egyéb titkaira az április 3-án, a Holcim-esten derül fény.

Forrás: 24 Óra


[ 2009.03.13. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek