nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Sport / Labdarúgás / Hírek / Holcim utánpótlás torna Lábatlanon oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Holcim utánpótlás torna Lábatlanon
Holcim utánpótlás labdarúgó torna került megrendezésre szeptember 4-5-én a lábatlani sportpályán.

Három korosztályban (1999, 2001, 2003) színvonalas mérkőzéseket játszottak a csapatok.

A legkisebb korosztályban (2003) a torna győztese a Zoltek SE I., második helyezett Zoltek SE II. számú csapata lett, a dobogó legalsó fokára pedig Lábatlani ESE állt még fel. A 2003-as korosztályban a gólkirály Erdős Balázs lett a Zoltek csapatából, a legjobb hazai játékos pedig Csizmadia Tamás.

A 2001-es korosztályban az első helyezett a Zoltek SE csapata lett, második a Visegrád, a harmadik helyen pedig a vendéglátó Lábatlani ESE csapata végzett. Különdíjazásban részesült a gólkirály Huszák Milán a Lábatlan csapatából, legjobb kapus a nyergesújfalui Romics Marcell, a legjobb hazai játékos pedig Teller Álmos lett.

Az 1999-es korosztályban a torna győztese, mint ahogy a többi korosztály esetén, itt is a Zoltek SE csapata lett, második helyen a budapesti BVSC , a harmadik helyen pedig a hazai Lábatlani ESE csapata végzett. A gólkirály Janusz István Lábatlani ESE, legjobb kapus Török Attila Zoltek SE, a legjobb hazai labdarúgó pedig Rozmán Gábor lett. A díjazásokat a Lábatlani Egyetértés Sportegyesület új megválasztott elnöke Szalai László adta át.

A torna két szervezője Gindl Géza és Khéner László szerint színvonalas mérkőzéseket játszottak a csapatok és remélik hogy minden évben meg tudják majd rendezni a Holcim Kupát. Nagyon fontos a gyerekeknek hogy minél több mérkőzésen lépjenek pályára, ezek a tornát elősegítik fejlődésüket - mondta a torna főszervezője.

[ 2010.09.14. ]
MEGOSZTÁS:

Kapcsolódó képek
-
-
-
-