nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Hulladék felszámolás Nyergesújfalun oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Hulladék felszámolás Nyergesújfalun
Közel másfél millió forintot nyert Nyergesújfalu az illegális hulladéklerakók felszámolására. Pénteken várostakarítás (október 24).
Közel másfél millió forintot nyert Nyergesújfalu az illegális hulladéklerakók felszámolására, amit a város környéki szeméttelepek megszüntetésére fordíthatnak.

Ezzel párhuzamosan várostakarítást is szervez a polgármesteri hivatal pénteken (október 24). A segíteni vágyókat reggel 8 órakor a Viscosa lakótelepi vízház épülete mellett és az Óvoda utca végén várják.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2008.10.22. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-