nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Hulladékelhelyezés oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Hulladékelhelyezés
Mint köztudott a nyergesújfalui hulladéklerakó telep 2008. év végéig rendelkezik hatósági engedéllyel, 2009 január 1-től a tatabányai...

Tisztelt Lakosság!

Mint köztudott a nyergesújfalui hulladéklerakó telep 2008. év végéig rendelkezik hatósági engedéllyel, 2009 január 1-től a tatabányai regionális hulladéklerakóban kerül elhelyezésre településünk szilárd hulladéka.

A nyergesújfalui hulladéklerakó telep bezárása kapcsán az AVE Tatabánya Zrt-vel folytatott egyeztetések után a következő tájékoztatást adjuk:

Az ügyfélszolgálat továbbra is működik Nyergesújfalun, van lehetőség a személyes ügyintézésre. Cím: Nyergesújfalu, Óvoda u. Tel.: 33/504-020

A gépjárművek parkolása és indítása a megszokott időben történő hulladékürítés érdekében továbbra is Nyergesújfaluról történik

A lakossági egyéb beszállításokat nagy térfogatú konténerekben fogják gyűjteni, majd továbbszállítják a tatabányai lerakóba.

Településünk néhány utcájában (Ságvári u. egy része , Szabadság u., Templomalja u., Balassi u.) a terepviszonyok és az utcák keskenysége miatt nem volt megoldható a szabvány méretű szemétgyűjtő edények ürítése, így ezen utcák elején 1-1 konténer biztosította a lakossági szemét elhelyezését, majd ürítését. E konténerekre az érintett utcákban lakók 110 illetve 80 literes kuka térfogat erejéig szerződést kötöttek. A konténer ürítés díjának a lakossági befizetésen túl fennmaradó részét az Önkormányzat biztosította.
Ezen utcákban a konténerek megszűnnek. A Ságvári u. 21-35 között és Szabadság utcákban kukás szállítás lesz, a Templomalja és Balassi utcákban, valamint a Szabadság u. 13. szám alatt pedig zsákos szállítás alkalmazásával történik majd a szemétszállítás. A zsákok elszállítása minden héten a keddi napon történik majd.

A Piszkei ltp. garázssoránál található konténer felszámolásra kerül, mert célját nem tudta beváltani, nem a garázsokban keletkező szemét került benne elhelyezésre hanem építési törmelék, valamint a konténer mellett nagy mértékű illegális hulladéklerakás történt az utóbbi időszakban több alkalommal is.

Felmerülő kérdéseikre tájékoztatást kaphatnak a 33/517-500, valamint a 33/504-020 telefonszámokon.

[ 2008.12.18. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-