nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Sport / Judo / Hírek / I. serdülő judo világkupa oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
I. serdülő judo világkupa
Melani menetel
Örömmel számolok be a győri világkupa eredményéről fotókkal illusztrálva.
A lábatlani judosokat Hédai Melánia képviselte a versenyen. Nagyon jó versenyzéssel menetelt a döntőig. Az első mérkőzésen román ellenfele legyőzéséhez mindössze 4 mp-re volt szüksége. A következő ellenfél legyőzése 58 mp-ig tartott és mintaszerű nagybelső horoggal dobta ipponra.
A döntőben régi riválisa, a szolnoki Gyulai Réka várta. Sajnos egy rosszul indított nagybelső horog után megkontrázta és ippon lett belőle. Így a nagyon várt első hely helyett meg kellett elégedni a dobogó második fokával. A mi edzés lehetőségeinkhez ez is csodálatos eredmény. Az ellenfelek heti 8x2 órákat edzenek, szemben a mi 3x1.5 óránkkal.

Korábban:

Ezen a hétvégén, június 28-29-én rendezik meg Győrben a serdülő júdosok I. világkupáját.
A judoszövetség és Győr városa azért vállalta a rendezvény megszervezését, mert ennek a korosztálynak két év múlva megrendezendő Ifjúsági Olimpiáján a judo sportág is szerepel. Ezért nem árt, ha a judokák már most minél több nemzetközi tapasztalatot szereznek.

A hazai válogató versenyek alapján a súlycsoportok 1-4. helyezettje válogatottként indul, de mások is nevezhetnek. Az előnevezések alapján 200 hazai és 100 külföldi judoka küzd meg az érmekért és helyezésekért.
Szűkebb környezetünket, Hédai Melánia képviseli az 57 kg-os súlycsoportban. Meláni a három válogató versenyből kettőt megnyert, egyen 3. lett, így rangsor-elsőként indul.
Hír még a szakosztály házatájáról, hogy jövő héten hétfőtől edzőtáborba vonulunk Mórra. Itt kizárólag az övvizsgával foglalkozunk, a hétvégén mindenki vizsgát tesz. Majd egy hónap pihenő következik. A világkupáról még tudósítok.

Fizel József edző
III. dan

[ 2008.06.30. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-