nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / I.Testvérvárosi sporttalálkozó oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
I.Testvérvárosi sporttalálkozó
A városi napok keretein belül került első ízben megrendezésre Lábatlan testvérvárosainak sporttalálkozójára.

Rechnitz, Karva, Lábatlan csapatai között, valamint a régi kapcsolatot felelevenítve a szlovákiai Búcs település sportolóival 2010.09.25-én.

A szombat délutáni kellemes időben a négy csapat körmérkőzéses ÖREGFIÚK tornán vett részt. Török István és Schrenk Péter megnyitója után kezdetét vette a nagyon jó színvonalú és sportszerű torna. Az eredményhirdetésen Dinnyés István adta át a kupákat és érmeket, majd kisétáltunk Teller Péter pincéjébe, ahol kiadós vacsora és borkóstoló mellett tervezgettük jövőbeli elképzeléseinket, programjainkat. A csapattagok és családtagjaik között kialakult barátságok előre vetítik hosszú távú kapcsolatunkat.
Eredmények:
1. Lábatlani Öregfiúk
2. Karvai Öregfiúk
3. Búcsi Öregfiúk
4. Rechnitzi Öregfiúk

A legsportszerűbb kapus Rechnitz település Polgármestere, Engelbrecht Kenyeri volt, nem szegte kedvét a rengeteg gól amit kapott, a torna gólkirálya a búcsi csapatból Lalli lett.
A győztes csapat egy évig őrizheti a
Testvérvárosok vándorkupáját.

Köszönjük támogatóink önzetlen hozzájárulásait, mellyel egy régi álom beteljesült: ragyogó, új szerelésben tudott csapatunk megjelenni a tornán.
Rendezvényünk támogatói voltak:
Sportbusz Kft, Piszkenet Kft, Gyüép Kft, Szalai és társa Kft, Virágtransz Kft, Holcim Hungária Zrt. Szakszervezete, Vorpa Kft, Lábatlan Város Önkormányzata, Teller Péter, Naszák István, Kéner János, Nagy Jánoos, Szarka Gyula, Németh István, Mészáros Ferenc.
Köszönöm a Lovas család bírói segédletét.
A rendezvény szervezésében nagyon sokat segített Horváth László és Szabó Gábor, köszönöm kitartó és lelkiismeretes munkájukat.

Remélem a települések kapcsolata, határokon átnyúló családi, közösségi kapcsolatok a jövőben tovább fejlődnek.
Köszönet mindenkinek: Schrenk Péter


[ 2010.10.04. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-