nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Sport / Judo / Hírek / Idény eleji beszámoló oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Idény eleji beszámoló
Beszámoló a nyári táborokról, illetve az idény első versenyéről. Versenyeredmények.
A nyár folyamán két edzőtáborban vettünk részt, augusztus elején Balatonszárszón voltunk egy alapozó táborban, ahol a Szlovákiai Gúta judokái is részt vettek.
Nagyon jó körülmények között, nagyon jó munkát tudtunk végezni. A hét végén még Tihanyban is voltunk egy hajókiránduláson. Az idő nagyon jó volt egész héten, így nagyon sokat fürödtünk.
Augusztus közepén a már hagyományos gútai táborban voltunk. Itt elsősorban judo munkát végeztünk. Mindenkinek volt megfelelő küzdő partner, sokat küzdöttünk. De a strand itt sem maradt ki. Érsekújvárban voltunk egyik délután egy kis regenerációra.
És mivel itt a szeptember, nem csak az iskola, de a versenyszezon is elkezdődött, az immár hagyományos Bányász Kupával, amit Oroszlány rendez minden évben. Idén technikai okok miatt nem a városban, hanem egy kis településen, Várgesztesen lett a verseny lebonyolítva. Végh Tibi barátom nagyon szépen megszervezte. Itt mindenki nagyon idényeleji formában versenyzett.
Szakosztályunk eredményei:
ELSŐ HELYEZETTEK: SZABÓ NIKOLETT, VIRÁG KRISZTIÁN, KRAJCSOVSZKY MÁTÉ.
MÁSODIK HELYEZETTEK: NAGY SZELLI, SZABÓ NIKOLETT, VARHOL SÁNDOR, VIRÁG KRISZTIÁN.
HARMADIK HELYEZETTEK: MOLNÁR ÁKOS, FERENCZI ISTVÁN, VARHOL SÁNDOR, STERCZER ZSOLT, POLHAMMER GERGŐ.
A DIÁK KOROSZTÁLYNAK KIÍRT BÁNYÁSZ KUPÁN CSAPATBAN 3. HELYEZETTEK LETTÜNK.
Most 12-én Tatabányán a 3. körzeti rangsoron, a gyermek, diák, serdülő és ifi korosztály indul, míg 13-án Egerben a juniorok versenyeznek.

Üdvözlettel Fizel József

[ 2009.09.07. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-